BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,72
HABER /  GÜNCEL

PKK'ya büyük darbe! 2 binden fazla terörist...

22 Temmuz'dan bu yana 4 bin 328 operasyon gerçekleştirildi. 231 bölgede güvenli bölge uygulaması yapıldı. 2 binin üzerinde terörist öldürüldü

Abone ol

İçişleri Bakanı Selami Altınok, terör olayları, operasyon istatistikleri, öldürülen terörist sayısı, sözde şehitlik adı altında oluşturulan cephanelikler ve seçim güvenliğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olan Altınok 22 Temmuz'dan bugüne meydana gelen 2 bin 483 terör olayına karşın 4 bin 328 operasyon gerçekleştirildiğini belirtti. Şırnak'taki fotoğraf olayına da değinen Altınok, "Hukuk devleti sınırları içerisinde yapmış olduğumuz mücadelede hiç kimseye zarar verilmesine müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.


2 BİNİN ÜZERİNDE TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

22 Temmuz'dan bu yana 2 bin 483 terör olayı meydana geldi. Buna karşı jandarma, emniyet ve silahlı kuvvetler yurt içinde 4 bin 328 operasyon gerçekleştirdi, operasyonlarda 2 binin üzerinde teröristin etkisiz hale getirildi. Hiç kimsenin hukuk devleti sınırları içerisinde yapmış olduğumuz mücadeleye zarar vermesine müsaade etmeyeceğiz.

KALAŞNİKOFLARA NAMAZ KILDIRMIYORLAR

Terör örgütü PKK sözde şehitliklerinin tamamını yıktık. Sözde şehitlik ve mezarlık dedikleri alanların etrafındaki binalardan 35 tane Kalaşnikof aldık. Kalaşnikoflara namaz kıldırmıyorlar. PKK da kendisine dışarıdan sunulan bir takım önerilerle herhalde hayallere kapıldı diye düşünüyorum. Bu hayaller sonucunda belki çözüm sürecinin başlangıcında kabullenmiş olduğu değerlendirmeleri ve kabulleri değiştirebileceğini, daha fazlasını alacağı hayallerine kapıldı.