BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,60
HABER /  GÜNCEL

PKK'nın yeni taktiği! Lüks araçlara dikkat!

PKK'nın canlı bomba ve intihar saldırılarında dikkat çekmemek için artık lüks otomobilleri kullanacağı iddia edilerek güvenlik birimleri uyarıldı.

Abone ol

PKK yeni eylemler peşinde... Ankara’da gerçekleştirilen güvenlik toplantısında, örgütün canlı bomba saldırılarının deşifre olmaması için 'lüks araçlara' bomba koymak suretiyle yeni stratji geliştirdiği iddia edildi.

Ankara’da gerçekleştirilen güvenlik toplantısında, PKK'ya karşı yeni önlemlerin alınması kararlaştırıldı. Habertürk'te yer alan habere göre, kritik toplantıda bölgedeki personeel, silahlarını hiçbir koşulda yanlarından ayırmamaları ve riskli bölgelerde görev yapan personele de silahlarını atışa hazır durumda taşımaları talimatı verilmesi kararlaştırıldı.

PKK CANLI BOMBA VE İNTİHAR SALDIRILARI İÇİN LÜKS ARAÇ TAKTİĞİ 

İstihbarat raporlarında, PKK’nın canlı bomba ve intihar saldırıları için artık lüks otomobilleri kullanacağı, askeri kışla ve emniyet merkezlerine lüks araçlarla ses getirecek saldırılarda bulunacağı da belirtildi.

PKK ZIRH DELİCİ ROKETLER KULLANIYOR!


Terör örgütünün kirpilerde bile ağır tahribata yol açan zırh delici roketler kullandığını anımsatan güvenlik birimleri, olası bombalı eylemlere karşı, asker ve polislerden riskli bölgelere geçişlerde resmi araçlar yerine bölge halkının tercih ettiği araçları kullanmalarını istedi.

‘FOTOĞRAF VE ADRES PAYLAŞMAYIN’ UYARISI

Güvenlik görevlilerinden sosyal medyaya dikkat etmeleri, adres ve fotoğraf paylaşımında bulunmamaları istendi. Emniyet personeli, kaçırma eylemlerine karşı çocuklarına dikkat etmeleri konusunda uyarıldı.