BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,05
HABER /  GÜNCEL

PKK'lı teröristler bu kez şantiye bastı

PKK'lı bir grup terörist, Şırnak'ta karayolundaki şantiyeyi bastı. Saldırıda bir işçi ölürken bir işçi de yaralandı. Teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyonda teröristlerden 3'ü etkisiz hale getirildi.

Abone ol

Şırnak'ta karayolu inşaatında çalışan işçilerin kaldığı şantiyeye PKK'lı teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda bir işçi öldü, bir işçi yaralandı. Bu arada teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyonda, saldırganlardan 3'ü etkisiz hale getirildi.

Yapımı süren Şırnak-Van karayolunun 20. kilometresinde çalışan işçilerin kaldığı şantiyeye dün terör örgütü PKK mensuplarınca saldırı düzenlendi. Saldırıda bir işçi hayatını kaybetti, bir işçi yaralandı.

ÜÇÜ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bu arada güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde yapımı süren Şırnak-Van karayolunda çalışan şantiye işçilerine saldıran teröristlerin yakalanması için güvenlik güçlerince hava destekli operasyon başlatıldı.

Operasyonda, saldırıyı gerçekleştirdikleri değerlendiren 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Bölgede hava destekli operasyon sürüyor.

Şırnak-Van karayolunun 20. kilometresinde akşam saatlerinde çalışan işçilerin kaldığı şantiyeye terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda bir işçi hayatını kaybetmiş, bir işçi yaralanmıştı.