BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

PKK'dan şok çağrı! Türkiye'de kaos çıkarmak için...

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Duran Kalkan haddini aşan açıklamalarda bulundu. ABD'de devam eden ve Türkiye'yi karalayan Zarrab davasına destek veren Kalkan Türkiye'de kaos çıkarmak için çağrı yaptı.

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ve Reza Zarrab'ın iddialarına destek Kandil’deki terör elebaşlarından geldi.

PKK’nın elebaşlarından Duran Kalkan Amerika’da görülen Hakan Atilla davasından Rıza Sarraf’ın ifadesi üzerinden Türkiye'ye kurulan kumpasa destek verdi ve Kılıçdaroğlu'nun belgelerini savundu.

BU TEK BAŞINA AYAKLANMA GEREKÇESİDİR

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun sözde ortaya çıkardığı belgeleri savunan terör elebaşı Kalkan, “Tek başına bu durum bile ayaklanma gerekçesidir” diyerek toplumun ayağa kalkıp infial çıkarması gerektiğini söyledi.

HİÇBİR GÜÇ BUNU DURDURAMAZDI

“Hiçbir güç bunu durduramazdı” ifadelerini kullanan Kandil’deki hain, Türkiye’de yaşayan vatandaşlara hakaret ederek, hastalıklı toplum imasında bulunarak haddini aştı.

TÜRKİYE'DE KAOS ÇIKARMAK İÇİN...

Terörist Kalkan, kaos çıkarmak için “Devrimcilere ve aydın kişilere” ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek Türkiye düşmanlarını harekete geçirmek için çağrıda bulundu.