BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.503,17
HABER /  GÜNCEL

PKK yandaşları ambulansa molotof attı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde hasta almaya giden 112 acil servis ambulansına terör yandaşları tarafından molotof kokteylleri ile saldırı düzenlendi.

Abone ol

Hasta almak için bekleyen ambulansın etrafını çeviren terör yandaşları ellerindeki molotof kokteyllerini ambulansa atarak yakmaya çalışırken, araç sürücüsü saldırının ardından bölgeden hızla uzaklaştı.

Edinilen bilgiye göre; olay geçtiğimiz günlerde Mardin'in Nusaybin ilçesi Hastane Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Bir ihbar üzerine hasta almaya giden ve Hastane Köprüsü mevkiinde verilen adreste durup hastanın gelmesini bekleyen 112 acil servis ambulansı, bölgede bulunan yüzleri kapalı bir grubun saldırısına uğradı.

Bir anda ambulansın etrafını çeviren yüzleri kapalı 3 kişi ellerindeki molotof kokteylleri ile ambulansa saldırdı. Atılan molotof kokteyllerinden ikisi isabet almazken, biri ambulansa isabet etti. Ambulansa isabet eden molotof kokteylli aracın yan tarafındaki kaportasında küçük çaplı yangına neden olurken, ambulans şoförü saldırının ardından hastayı almadan hızla olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan saldırı anı amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.