BIST 9.583
DOLAR 32,45
EURO 34,48
ALTIN 2.474,00
HABER /  GÜNCEL

PKK mezarları yerle bir edildi mi?

PKK mezarlıklarının yıkıldığı iddiasını yalanlayan İçişleri Bakanı Selami Altınok, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Abone ol

İçişleri Bakanı Selami Altınok, mezarlara dokunmadan etrafındaki yapıları yıktıklarını belirterek çevredeki binalarda 35 tane kaleşnikof aldıklarını açıkladı.

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda terörist mezarlarının dümdüz edildiği iddiaları gündeme oturdu. Anadolu Ajansı'nın Editor Masası'na konuk olan Altınok, konuyla ilgili kritik açıklamalarda bulundu:

YIKACAĞIZ AMA MEZARLARA DOKUNMADAN

"Terör örgütü PKK'nın 'sözde şehitlikleri' Bu algı operasyonuna biz kesinlikle gelmeyeceğiz. Bu PKK terör örgütünün algı operasyonudur. Türkiye Cumhuriyeti devleti de bizim insanlarımız da töremiz de inancımız da bu işe farklı bakar. Mezarlara kesinlikle dokunmuyoruz. Mezarların etrafındaki yapıları yıkıyoruz. Mezarlık görüntüsü altında tripleks binalar oluşturulmuş. Terör örgütü elemanlarının resimleriyle, flamalarıyla süslenmiş. Vatandaşımızı tehdit eden yapıları kesinlikle yıkacağız ama mezarlara dokunmadan.

MEZARLARIN YANINDA 35 KALEŞNİKOF

Sözde şehitlik ve mezarlık dedikleri alanların etrafındaki binalardan 35 tane kaleşnikof aldık. Kaleşnikoflara namaz kıldırmıyorlar."

yikim.20151005131435.jpg

cephane.jpg