BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,45
HABER /  GÜNCEL

Piyango talihlisi dediğin böyle yaşar!

Bir gecede servete kavuşan loto ve piyango milyarderleri hikâyelerini anlattı.

Abone ol

Kimi normal yaşantısına devam ediyor, kimi spor araba ve malikaneler içinde muhteşem bir hayat yaşıyor.

İşte o insanların hikâyeleri...

27 milyon dolar Kim Haggarty:
Colorado eyaletinde yaşayan Haggarty?(43), piyango kazandığı 1992 yılından beri en yakınlarından en uzak arkadaşlarına kadar tüm çevresinin kendisinden para yardımı beklediğini ve bu sayede "hayır" demeyi öğrendiğini söylüyor. Bir malikane satın alan Haggarty, restoran açtı ve ayrıca buz pateni dersleri veriyor.

266 milyon dolar - Jacki Cisneros:
Los Angeles'ta yerel bir televizyonda gece editörü olarak çalışan Jacki'nin (41) şansı 2010 yılında döndü. Jacki'nin ilk işi bir avukat ve gayrimenkul danışmanı bulmak oldu. Gilbert, Corvette'in 2011 modelini sipariş etti. Çift, Orange County'de bir maline satın aldı. Sıkılan çift 1'er milyon dolar koyarak bir eğitim derneği kurdu.

112 milyon dolar Cynthia Stafford (49):
Erkek kardeşini 1999 yılında bir araba kazasında kaybeden Stafford, bilgisayar eğitimi merkezinde yöneticilik mesleğini bırakarak yetim kalan beş yeğenine halalık yapmaya başladı. 2004 yılında 112 rakamını bir kağıda yazdı ve daha sonra yastığının altına sakladı. Her gün bu rakamın uğuru için dua eden Stafford, gerçekten dileğine 2007 yılında kavuştu. Stafford, sosyal haklardan mahrum çocuklar için bir hayır kurumu açmasının yanında, bir prodüksiyon şirketi de kurdu.

75.6 milyon dolar Joe Denette (49):
2009 yılında Vancouver eyaletinde inşaat işçisi olarak çalıştığı şirketten yeni ayrılan Denette 23 piyango bileti satın aldı. Toplam ödül olan 225 doların isabet ettiği üç talihliden biri olan Denette, Denette, 600 bin dolara adına bir galeri açtı. Aşk talihi de açılan adam, kısa sürede evlenerek çocuk sahibi oldu. NASCAR tutkunu olan Denette'nin en büyük övüncü artık bu yarışlarda bir söz sahibi olmak.