BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,74
ALTIN 2.485,02
DÜNYA

Piton yılanı eğitiminde akılamaz olay!

Tayland'da yılanlara karşı olası durumlarda neler yapılması gerektiğini, yılanlara nasıl karşı koyulabileceğini anlatan bir itfaiyeci korku dolu anlar yaşadı.

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta yılan saldırısına karşı nasıl savunma yapılabileceğini gösteren bir itfaiyeci adeta ecel terleri döktü. 40 yaşındaki Khun Apichet adlı adam bölgede bulunan okulda bir yılanın vücudun etrafına dolanması durumunda yapılması gerekenleri göstererek ders vermek için öğrencilerin karşısına geçti.

İÇGÜDÜLERİ DEVREYE GİRDİ 5 metre uzunluğundaki devasa piton yılanını etrafına saran itfaiyeci, yılanla başa çıkma yollarını göstermek isterken beklemediği durumla karşılaştı. Ölümcül yılan, içgüdüleri devreye girince av pozisyonuna geçti ve Apichet'e baskı uygulamaya başladı.

Doğal içgüdüleriyle davranan yılan adamı sıkarken, diğer kişi ise öğrencilere eğitimini vermeye devam etti. Bu sırada kendini korumaya çalışan adam, yaşadığı zor anı belli etmeden elini boynuna getirdi ve yılanın boğazından sıkmasına engel olmaya çalıştı. Bu da eğitimin bir parçasıydı. Yılanın başını da diğer eliyle tutarak ısırmadığına emin olacak şekilde kendini korumaya aldı.

Sitene Ekle
Etiketler