BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.431,30
HABER /  DÜNYA

Pis Yedili'ye yeni oyuncu!

Kadir Doğulu’nun apar topar ayrılışıyla gündemden düşmeyen Pis Yedili isimli gençlik dizisine bir yeni isim daha katılıyor

Abone ol

Gani Müjde ve Tükenmez Kalem ekibinin senaristliğini üstlendiği Pis Yedili ekranların en sevilen dizilerinden biri haline geldi.

Eğlenceli kadrosu ve başarılı senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken Pis Yedili'den Bayrampaşalı karakterine can veren Kadir Doğulu ayrıldı.

Ayrılmasının özel bir sebebi olduğunu dile getiren ve açıklama yapmayan ünlü oyuncunun gidişinin ardından diziye yeni isimler katılmaya başladı.

Bunlardan ilki Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha'nın abisi Mehmet karakterine can veren Melih Selçuk oldu. Rüzgâr karakteriyle Pis Yedili'ye giriş yapan Melih Selçuk'un yanı sıra Gani Müjde bir ismi daha açıkladı.

Pis Yedili'den ayrılan Kadir Doğulu'nun yerini doldurmak için diziye yeni oyuncu takviyesi devam ediyor. Genç oyuncu Melih Selçuk'un ardından çok uzaklardan bir oyuncunun daha aralarına katılacağını Twitter sayfasından duyuran Gani Müjde herkesi meraklandırmayı başardı.

Bugün diziye katılacak olan sürpriz oyuncuyu açıklayan başarılı senarist, Makedonya asıllı genç müzisyen Bertan Asllani'nin Pis Yedili ekibinde yer alacağını bildirdi. Gerçekleşen oyuncu takviyeleriyle Pis Yedili nasıl bir enerjiye sahip olacak merak edilmeye başlandı.