BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50
HABER /  MAGAZİN

Pınar Dilşeker kaç yaşında aslen nereli boşandığı eski eşi kim?

Pınar Dilşeker kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Pınar Dilşeker'in boşandığı eski kocası Çetin Yılmaz kimdir soruları merak konusu oldu. 1972 doğumlu olan Pınar Dilşeker ilk evliliğini iş adamı Çetin Yılmaz ile yaptı. Şiddet nedeniyle boşanan çiftin Mert adında bir erkek çocuğu var. Pınar Dilşeker ikinci evliliğinin eşiğinden döndü Ahmet Hamoğlu ile nişanlanıp ayrıldı.

Abone ol

Pınar Dilşeker kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında ve Pınar Dilşeker'in şiddet gördüğü iddiasıyla boşandığı eski kocası iş adamı Çetin Yılmaz kimdir soruları merak edildi. 1972 doğumlu olan şarkıcı Pınar Dilşeker'in ilk evliliğinden Mert adında bir oğlu var. Çetin Yılmaz ile olan evliliğiyle o dönem çok konuşulan Pınar Dilşeker'in şiddet gördüm iddiasıyla ilikisini sonlandırmıştır. Pınar Dilşeker ikinci evliliğinden döndü ve iş adamı Ahmet Hamoğlu ile nişanlayıp ayrıldı.

Pınar Dilşeker'in iş adamı Ahmet Hamoğlu ile evliliğe giden ilişkilerinin Pınar Dilşeker'in oğlunun velayeti yüzünden bittiği magazin basınında konuşulmuştu.

PINAR DİLŞEKER KİMDİR: Şarkıcı Pınar Dilşeker, 25 Temmuz 1972 tarihinde dünyaya geldi. Konservatuvar mezunu olan Dilşeker, 1990 yıllarında "Şinanari" adlı şarkısıyla çıkış yakaladı. İbrahim Erkal ile bir dizide oyuncu olarak yer aldı.

11 yaşındaki Mert'in annesinin boyuna yaklaşmış olması dikkat çekti.

 İbrahim Tatlıses'in "Allahım Neydi Günahım" adlı klibinde de rol alan Pınar Dilşeker, iş adamı eşi Çetin Yılmaz'dan şiddet nedeniyle boşandı. Dilşeker'in bu evliliğinden Mert Ali adından bir oğlu var. Pınar Dilşeker, iş adamı Ahmet Hamoğlu ile nişanlanıp ayrılmıştır.

Geçen sene kameralara poz veren Pınar Dilşeker, “Mert, uzun zamandır buraya gelmek istiyordu. Onlar içerde çocukluğunu yaşarken biz anneler de kahve ve alışveriş fırsatı bulacağız” demişti.