BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.435,70
HABER /  MAGAZİN

Photoshopsuz Hülya'dan seks itirafı

Kenan Erçetingöz'ün, 'Yüz Yüze' programına konuk olan Hülya Avşar'ın cinsel hayatına ilişkin sözleri programa resmen damga vurdu.

Abone ol

İNTERNETHABER - Her yaz selülitli ünlü tartışmalarının hedefine oturtulan Avşar kızı Instagram'a bacaklarının fotoğrafını koydu.

AKLIMA SEKS GELMİYOR

Hülya Avşar, ''Bir erkeğe gerek var belki, ama en son ayrılığımdan sonra iç huzuru yeni buldum gibi. Açıkçası kafamı karıştırmak istemiyorum. Cinselliği tabii ki unutmadım ama benim hayatımda hoşlandığım sevdiğim birisi varsa cinsellik aklıma geliyor. Öbür türlü gelmiyor canım istemiyor. Bir başkasını hayal etmediğim için aklıma gelmiyor. Ben cinselliği sevdiğimle yaşamak isterim. 10 sene de geçse böyle dururum'' dedi.

SELÜLİTLERİ GÖRÜNMÜŞTÜ

50 yaşındaki Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde Pepsi'nin yeni reklam kampanyasının basın toplantısında eski eşi Kaya Çilingiroğlu'yla bir araya geldi. Avşar kızının selülitli hali objektiflere yansıdı.

PHOTOSHOP'SUZ BACAKLAR

Hülya Avşar bu görüntüye çok alınmış olacak ki bugün instagram'a bacaklarının fotoğrafını çekip koydu. Pilates yaptıktan sonra telefonuyla bacaklarını çeken Avşar kızı 'Selülitim yok' pozu vermiş oldu. Avşar kızının telefonun kapağına kendi fotoğrafını koyması da dikkatlerden kaçmadı.

hulya_4196.jpg