BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28
HABER /  RAMAZAN

P.F. Chang’s ile deniz ürünleri dünyasına lezzetli bir yolculuk!

P.F Chang’s, dünyanın farklı yerlerinde her yıl geleneksel olarak düzenlediği Karides Festivali’ni Türkiye’de ikinci kez gerçekleştiriyor.

Abone ol

Dünya genelinde 20 ülkede, 275 restoranı bulunan P.F. Chang’s’in geleneksel olarak gerçekleştirdiği “Karides Festivali” 16 Kasım’dan itibaren bu yıl ikinci kez ülkemize taşınıyor.

Festival boyunca, karides severler P.F. Chang’s’in Etiler ve Ataşehir Bulvar 216 şubelerinde, birbirinden farklı lezzetleri tatma şansına sahip olacaklar.

Asya mutfağının özel lezzetlerini, paylaşım kültürü ve iyi servis anlayışıyla sunan  P.F Chang’s, dünyanın farklı yerlerinde her yıl geleneksel olarak düzenlediği Karides Festivali’ni Türkiye’de ikinci kez gerçekleştiriyor.

Karides severler için başlangıç ve  ana yemeklerden oluşan özel bir menü sunuyor. Shrimp Cakes, Seasoned Garlic Prawns ve Thai Coconut Curry Shrimp, bu özel menüdeki lezzetlerden sadece bazıları.

Kasım ayının ortasında başlayacak P.F. Chang’s Karides Festivali, 16 Ocak 2016’ya kadar devam edecek.

karides,

P.F.Chang’s, ana misyon olarak benzersiz Asya mutfağı deneyimini misafirlerine yaşatmayı amaçlıyor. Bu yüzden, yemeklerin pek çoğu “wok hay” ya da “wok’un nefesini” oluşturan 600 derecelik bir alev ile ısıtılan kuzey tarzı bir Çin wok’unda, en iyi Asya ürünleri ve sebzeleri günlük olarak hazırlanarak pişiriliyor.  

KARİDES FESTİVALİ ÖZEL MENÜSÜ
- BAŞLANGIÇLAR
SHRIMP CAKES

Çıtır kıvamda hazırlanmış 2 adet karides köftesi, roka ve çeri domates yatağı üzerinde bize özel “shr’akes” sos ile servis edilir.

SAMBAL CHILI PRAWNS

Buharda pişirilip, paprika ve chili ezmesi ile harmanlanan, ağız sulandırıcı jumbo karidesler, soğuk havuç ve çin turbu yatağında servis edilir. Kesinlikle daha fazlasını isteyeceğiniz bir yemek.

- ANA YEMEKLER
SEASONED GARLIC PRAWNS

Kelebek jumbo karidesler sarımsaklı tereyağ sosunda, çeri domates ve chili biberleriyle çevrilip servis edilir.

SHRIMP WITH CANDIED WALNUTS

Wok’ta taze elma,  şeker kaplı cevizler ve  özel kremamsı sosumuz ile çevrilen karidesler.  

THAI COCONUT CURRY SHRIMP

Yeşil köri hindistan cevizi sosu, zencefil, thai fesleğeni, kırmızı dolmalık biberler, soğan ve yeşil fransız fasulyesi ile bir thai gelenekselliği.

SESAME PRAWNS

Wok’ta mükemmel çıtırlığa ulaşana kadar pişirilen jumbo karidesler, lezzetli susam sosu ile harmanlanıp buharlanmış brokoli yatağı üzerinde servis edilir.

P.F. Chang’s hakkında

P.F. Chang’s, Asya lezzetlerini Amerikan misafirperverliğiyle yüksek standartlarda, modern ve sofistike bir atmosferde yorumlayan P.F. Chang’s China Bistro Inc. tarafından yaratıldı ve aynı grup tarafından işletiliyor. Dünya genelinde 250'den fazla restorana sahip grup,  uluslararası piyasalarda lisans anlaşmalarıyla temsil ediliyor. Daha fazla bilgi için  www.pfchangs.com.tr  sitesini ziyaret edebilir, bizi www.facebook.com/PFChangsTR  ve Twitter @PFChangs sayfalarından takip edebilirsiniz. 

Assaad Gıda Hakkında

P.F. Chang's, Türkiye'de Beyrut merkezli Lübnanlı Assaad Food & Beverage şirketi tarafından işletiliyor. Grup Lübnan ve çevre bölgelerde çok sayıda uluslararası markanın franchise anlaşmalarıyla işletmesini yapıyor.  2011 yılından bu yana Assaad Food & Beverage, müşterilerine en yüksek standartlarda hizmet sunuyor. Şirket doğru planlama, bütçeleme, yenilikleri adapte etme ve opere etme anlayışıyla yiyecek & içecek sektöründe çok önemli operasyonları başarıyla gerçekleştiriyor.