BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.491,99
HABER /  MAGAZİN

Petek Dinçöz'ü eski kocası rezil etti

Can Tanrıyar eski eşi Petek Dinçöz'ün "her yanının slikonlu" olduğunu söyledi. Canlı yayında 'boş ol' diye de seslendi.

Abone ol

İNTERNETHABER - Petek Dinçöz'ü meşhur eden magazinci eski eşi canlı yayında yaptığı açıklamalar ile bu kez onu rezil etti. Dinçöz'ü ekranda "imam nikahından" boşamaya kalkan Tanrıyar, "Her yanı slikonlu" dedi.

8 yıllık flörtün ardından 2 yıl evli kalan Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar olaylı bir şekilde boşanmıştı. İkili şimdi kanlı bıçaklı. TV8'de Aramızda Kalsın programına çıkan Can Tanrıyar, büyük aşkı hakkında intikam hisleriyle konuştu.

CANLI YAYINDA BOŞ OL!

Can Tanrıyar canlı yayında Dinçöz'ü "imam nikahından" boşamaya kalktı. Tanrıyar, Petek Dinçöz'e seslenerek şunları söyledi;

-"Bitti, bitti. Programa bağlan bir imam nikahımız var boş ol diyelim o da bitsin. İnanın dini nikahımı bitiremiyorum. O yüzden telefona bağlanmaz. Başka bir ilişki kurmamı istemiyor. Boş ol deyip bitireceğim diye..."

PETEK'İ ŞU AN GÖRSEM DÖVERİM


Eski eşi Petek Dinçöz'e hayli kızgın olduğu görülen Can Tanrıyar, onunla ilgili şu şok sözleri söyledi;

*"Rahmetli eşim Şafak bana olacakları anlattı. Şu an Petek’in en yakın kankası eski eşimin kankası. Eski eşimi dolduran da oydu. Petek’i dövmedim ama şu an görsem döverdim".

slide(1).20130125130246.jpg

İNTİHARI DÜŞÜNDÜM

Petek Dinçöz yüzünden intihar etmek istediğini söyleyen Can Tanrıyar, "Eski eşimle annesi hakkında iddialar yüzünden intihar etmek istedim. Dindar olmasaydım intihar ederdim. Kadınla tanıştım ama Petek’in annesini olduğunu bilmiyordum.

Bunlar beni hapse attırmadan rahat etmezler. Zaten oraya doğru gidiyoruz. Ben hapse gireceğim onlar da çıkıp göbek atıp şarkı söylesinler. Ortada hiçbir şey yokken haftada iki kez cinayet masasına gidip ifade veriyorum. Bu felaket bir konu. Aramam etmem evini gitmem, ben yapmadım annem yaptı diyor" dedi.

HER YANI SLİKONLU

Petek Dinçöz'ün bilinmeyen yüzünü de ifşa eden Can Tanrıyar, eski eşinden intikam alırcasına konuştu;

"Bugünkü halini sevmiyorum her yeri silikonlu. Göğüsleri slikonlu, dudakları slikonlu... Rahatsız olsa yaptırabilir ama sen güzel bir kadın bunu yaptırıyorsan ben kızarım. Allah'ın verdiğini sen şekil yapacağım diye değiştiremezsin! Gerçekleri bilmek istiyorsanız Petek’in şoförünü arayın. Petek benim ekranlarda görünmemi istemiyordu. Yasaklamıştı. İnsanların benden korkmasını istiyordu".