BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,52
HABER /  MAGAZİN

Petek Dinçözden konsolos gafı

Demet sevgilisine fırça attı! Tarkan'ın gençlik iksiri... Ünlü televizyoncu soyundu... Bu yıl evlenecek olan ünlü... İşte başlıklar...

Abone ol

ALKOLLÜ ÖNDER FIRÇAYI YEDİ

Demet Akalın, alkolü fazla kaçıran nişanlısı Önder Bekensir’i azarladı! Hande Yener’in, doğum günü kutlaması çıkışında Bekensir, medya mensuplarına “Bunlar ne saçma sorular!” diye bağırıp çağırınca, devreye Akalın girdi.

Ünlü popçu, “Önder ne yapıyorsun sen!” diyerek, nişanlısını fırçaladı.

SÜREYYA YALÇIN SOĞUĞA MEYDAN OKUYOR
Diğer Sayfada...












[PAGE]

SÜREYYA SOĞUĞA MEYDAN OKUYOR

Sosyetenin 'ikoncan' lakaplı ünlülerinden Süreyya Yalçın, Nişantaşı kulüplerinin müdavimi oldu.

Önceki akşam önce Longtable'da düzenlenen partiye katılan Yalçın, daha sonra da sevgilisi Onur Gülmek'le gözde eğlence mekanı Scoth'a gitti.

Giydiği her kıyafet çok konuşulan Süreyya Yalçın, soğuk havaya rağmen giydiği mini beyaz elbisesiyle yine dikkat çekti.

Scotch'da eğlencenin tadını çıkaranlar arasında Tolgahan Sayışman da vardı.

GÜLBEN ERGEN'E İKİ KIRMIZI GÜL
Diğer sayfada...















[PAGE]

GÜLBEN'E İKİ KIRMIZI GÜL 

Brezilya'nın Türkiye Büyükelçisi Ersin Erçin'le yemeğe çıkanlar arasında Mustafa Erdoğan da vardı.

"Brezilya'da çeşitli konserler düzenlemeyi, 'Anadolu Ateşi'ni götürmeyi düşünüyoruz"diyen Erdoğan, evine giderken sokak çiçekçisinden iki tane kırmızı gül aldı.

Erdoğan, "Gülben Hanım nerede?" sorusuna, "Evde çocuklara bakıyor" yanıtını verdi.














PETEK DİNÇÖZ: KONUŞTUKÇA YENİ POTLAR KIRABİLİRİM
Diğer sayfada...

[PAGE]

Konuştukça yeni potlar kırabilirim

Uzun zamandır gece eğlencelerinde görünmeyen Petek Dinçöz, önceki gece eşi Can Tanrıyar, Mustafa Erdoğan ve Brezilya'nın Türkiye Büyükelçisi Ersin Erçin'le yemeğe çıktı.

Park Şamdan'daki yemek sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dinçöz, gecenin potunu da o sırada kırdı!

Petek, "Sayın Brezilya konsolosu ile yemek yedik. Brezilya için yeni projeleri konuştuk" deyince Ersin Erçin olaya müdahale etti:

"Konsolos değilim, büyükelçiyim!" Petek Dinçöz de bu uyarı üzerine, "Yine pot kırdık çocuklar" diyerek arabasına bindi.












BU YIL HANGİ ÜNLÜ EVLENECEK?
Diğer sayfada...

[PAGE]

KISMETSE BU YIL EVLENECEĞİZ 

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki gece Harbiye'deki LOVE Kulüp isimli gay barda doğum günü partisi düzenledi.

 Metin Arolat, Sinan Akçıl, Zuhal Topal ve Kemal Doğulu'nun katıldığı gecede; Yener'in yeni kankası Demet Akalın da vardı. Mekanın kapısına kırmızı halı serdiren Hande Yener, mini şortlu seksi kıyafetiyle dikkat çekti.

Nişanlısı Kadir Doğulu ile bu yıl evleneceklerini söyleyen ünlü şarkıcı, "Şimdiye dek hiç vaktimiz olmamıştı ama bu sene kısmetse evleniyoruz" dedi.
Kaç yaşına bastığı sorulduğu zaman "18" diyerek gülen ve gerçeği söylemeyen Hande Yener, parmağındaki yeni yüzüğün Kadir Doğulu'nun doğum günü hediyesi olduğunu açıkladı.

Hande Yener'in "Demet 'le düet yapacağız" açıklaması, Sinan Akçıl'ı şaşırttı. Yener'in doğum gününe katılan Akçıl, "Hande'nin albümünü ben yapıyorum ama Demet'le düet yapacaklarından haberim yoktu" dedi.

EBRU ŞALLI'YA KAYINPEDERİNDEN HEDİYE
Diğer sayfada...













[PAGE]

KAYINPEDERİNDEN HEDİYE AYAKKABI

Ebru Şallı Tan, önceki gün İstinye Park'taki Masa Restaurant'ta Didem Uzel ile yemek yerken, kayınpederi Oral Tan da onlara katıldı.

Oral Bey; geçen hafta aile arasında doğum gününü kutlayan gelinine, 'gecikmeli' hediyesini verdi. Ebru Şallı, kayınpederinin armağanı olan ayakkabıyı çok beğendiğini belirterek, "Çok mutlu oldum" diye teşekkür etti.
Oral Tan; hediyesini verdikten sonra Şallı ile Uzel'i baş başa bıraktı. Yemekten sonra gazetecilerle sohbet eden Didem Uzel de, New York'ta yaşayan borsacı sevgilisi Selim Sarı ile çok mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"İlişkimiz çok ciddi boyutta. Selim'den bir çocuk istiyorum ama önce nikah olmalı"










TARKAN'IN GENÇLİK İKSİRİ
Diğer sayfada...

[PAGE]

ALTIN ÇİLEK ÇAYIYLA KENDİSİNİ KORUYOR 

Megastar Tarkan'ın gençlik iksiri ortaya çıktı. Önceki gün İstinye Park'taki pazardan alışveriş yapan Tarkan, kolesterol çayı ve altın çilek isimli şifalı bir bitki satın aldı.

Arifoğlu Baharatçısı'ndan alışveriş yaparken, ailesinde kolesterol olduğunu belirten ünlü sanatçı, "Kolesterolümü dengede tutmak için bu çaylardan içiyorum" demiş. Megastar'ın aldığı altın çilek ise yaşlanmayı geciktirici özelliği ile tanınıyor.

Metabolizmayı hızlandırıp, kan dolaşımını düzenleyen altın çilek; C vitamini ve potasyum açısından çok zengin bir meyve olarak biliniyor.

Karaciğer şişkinliğini önleyen ve kandaki ürik asidin atılmasını sağlayan altın çilek; cilt kanserinden de koruyor.

Amerika ve Avrupa ile eş zamanlı gerçekleştirilen Micro SD Card projelerinin ilk uygulaması, Türkiye'de Tarkan için gerçekleştirildi. Hafıza kartı özelliği olan tüm cep telefonlarına uyumlu olan Micro SD Card'lar 19.90 TL'ye satılıyor.