BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.497,18
HABER /  GÜNCEL

'Pes artık' dedirten olay! Evine gidecek araç bulamayınca...

ANTALYA’da bir kişi, evine gidecek vasıta bulamadığı için yol üzerinde anahtarı üzerinde bulunan başkasına ait otomobil aldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olay sonrası yakalanan şahıs, "Kapıları açıktı, anahtar üzerindeydi. Ben de aracı çalıştırıp gittim" dedi.

Abone ol

ANTALYA Şafak Mahallesi'nde 12 Aralık'ta 19.30 sıralarında meydana gelen olayda; edinilen bilgiye göre, R.A. isimli bir vatandaşın 42 CFT 78 plakalı otomobilinin çalındığını ihbar etmesi üzerine harekete geçen Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan araştırmalarda bahse konu aracın 13 Aralık'ta saat 10.00 sıralarında Döşemealtı ilçesi Yeniköy Mahallesi’ne gittiğini tespit eden ekipler, otomobili plakasız tescil belgesiz ve üzerinde kontak anahtar olmadan buldu.

Şehir polis kameralarını inceleyen ekipler, aracın C.K. isimli bir şahıs tarafından alındığını tespit etti. C.K. evine yapılan operasyonla sonucu yakalandı gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs ifadesinde çok pişman olduğunu dile getirdi.

"ANAHTAR ÜZERİNDEYDİ"

Şüpheli C.K., "Döşemealtı ilçesine gidecek araba bulamadığı için otogar civarında sabahladım. Akdeniz Sanayi Sitesinde dolaşırken aracı kontak anahtarı üzerinde takılı ve kapıları açık vaziyette gördüm. Aracı çalıştırarak Döşemealtı ilçesine gittiğim ve yolda giderken aracın üzerinde bulunan plakaları sökerek boş bir araziye attım. Aracı bir bakkal dükkanı arkasına park ettim ve teyp kısmını sökerek aracın bagajında bulunan çuval içerisindeki malzemeleri de tarlaya attım" dedi.

Emniyetteki ifadesinin ardından savcılığa sevk edilen C.K. çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Öte yandan C.K.’nın sanayi içerisinde gezdiği ve otomobili götürme görüntüleri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.