BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.495,55
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

PES 2019 Mobile bekleyenler sonunda kavuştu

Spor Toto Süper Lig'in de bulunduğu en çok oynanan konsol oyunlarından biri olan PES 2019, mobil kullanıcıları için müjdeli haberi geçtiğimiz günlerde verdi.

Abone ol

Unreal Engine 4 motoru üzerinde geliştirilen PES 2019 oyunu Türkiye dahil Portekiz, İskoçya, Belçika, Danimarka, İsveç gibi pek çok ligin olduğu oyunda yeni olarak Şili, Arjantin gibi Güney Amerika ligleri ve Japonya ligi de dahil edilerek telefonlara geldi.

8000’den fazla oyuncu animasyonu olan oyunda top fizikleri de en gerçekçi şekliyle ortaya çıkıyor. Beckham, Zico, Romario gibi özel efsanelerin yanı sıra Cruyff, Nedved, Gullit, Maldini gibi bilinen efsaneler de oyunda yer alıyor.

Oyunda, farklı ligleri oynamanın yanında mücadele edebileceğiniz çok oyunculu modlar da mevcut. Yerel Maç modunda iki kişi maç yapabilirken, Yerel Lig modunda arkadaşlarınızla kendi turnuvanızı oluşturup oynayabilmeniz de mümkün olacak.

Ayrıca önceki haftanın maçlarında en iyi performansı ortaya koyan futbolcular Öne Çıkan Oyuncular olarak seçilebilecek. Daha iyi performansa sahip bu oyuncuları kadronuza katabileceksiniz. Ayrıca Barcelona ve Liverpool gibi takımların ikonik oyuncuları özel versiyonlarla sezon boyunca seçilebilir olacak.