BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.298,20
HABER /  GÜNCEL

'Periscope genç kızları mahvetti'

Azerbaycan'da 'Periscope genç kızların tüm değerlerini kirletiyor' diyen Elnur Muradov'un videosunu binlerce kişi izledi. Video altındaki yorumlarda 'Sorun kadınlarda değil, erkeklerde' diyenler de var.

Abone ol

Azerbaycan'da Elnur Muradov'un Periscope'un 'genç kızların değerlerini kirlettiğini' söylediği videosu binlerce kişi tarafından izlendi.

Azerbaycan'da Elnur Muradov adlı bir kişinin Twitter'ın canlı video paylaşım uygulaması Periscope'a sert eleştiriler sıraladığı videosu, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

"Periscope genç kızlarımızın hayatını mahvetti, genç kadınların tüm değerleri kirletiliyor" diyen Muradov, anne-babaların da durumun ciddiyetinden haberdar olmadığını söylüyor.

"Süslenip, makyaj yapıp telefonun karşısına geçiyorlar... Kendilerini Periscope'ta teşhir ediyorlar" diyen Muradov, ülkede boşanma oranlarının artmasını da Twitter'ın yeni uygulamasına bağlıyor.

Muradov'un Facebook sayfası üzerinden yayınladığı yakınmalarını şu ana kadar neredeyse 50 bin kişi izlemiş durumda.

Bu sayı Azerbaycan için oldukça yüksek.

Günel Asgerzade, çocuklarıyla birlikte günlük yaşamını Periscope üzerinden yayınlıyor ve 'Sorun kadınlarda değil, erkeklerde' diyor.

Muradov'un şikayetlerini haksız bulan Azerilerden biri olan Günel Asgerzade ise Periscope kamerası karşısında kendisini teşhir etmediğini, sadece ikizleriyle birlikte gündelik hayatını paylaştığını ifade ediyor.

"Sorun kadınlarda değil, erkeklerde" diyen Asgerzade, "Beni çocuklarımla birlikte görüyorlar ve buna rağmen 'Buluşalım mı?', 'Soyun' gibi mesajlar atıyorlar" diye ekliyor.

Buna karşın Muradov'un Periscope eleştirilerini sıraladığı videonun altındaki yorumların büyük kısmı, kendisine destek veren erkeklerden.

Bir yorumda "Kadınlar kendilerini modern zannediyor ama aslında fahişelik yapıyorlar" yazıyor.