BIST 9.812
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.430,87
HABER /  GÜNCEL

Perinçek'ten Bahçeli'ye çok ağır 15 Temmuz sözleri...

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "100 bin imza verenler FETÖ'den araştırılsın" teklifine sert tepki gösteren cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, "Devlet Bahçeli'nin fişi kalabalık. 15-16 Temmuz'da da fişlendi. 15 Temmuz'da hangi delikteydi? Biz onu göremedik." dedi.

Abone ol

VATAN Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, cumhurbaşkanı adayları için 100 bin imza veren seçmenlerin FETÖ taramasından geçirilmesini öneren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çok ağır sözlerle cevap verdi. 

Aydınlık gazetesinin haberine göre Çin'de bulunan Doğu Perinçek, Bahçeli'nin Meral Akşener'i hedef alan 'FETÖ taraması' sözleri için sert ifadeler kullandı. "Bahçeli milleti fişleyemez, millet Bahçeli'yi fişlemiştir" diyen Perinçek, "15 Temmuz gecesi Bahçeli hangi delikte, hangi kuytu köşelerde saklanıyordu önce onu açıklasın" dedi.

Perinçek şöyle devam etti: "Devlet Bahçeli'nin fişi kalabalık. 15-16 Temmuz'da da fişlendi. 15 Temmuz'da hangi delikteydi? Biz onu göremedik. Bu millet Bahçeli'yi FETÖ darbesine karşı öne çıkamadığını, kuytularda saklandığını fişe yazdı..."

Perinçek "ABD, TSK ve Vatan Partisi'ni etkisiz hale getirmek için Silivri duvarlarını ördüğünde de fişe yazıldı. Bahçeli o zaman 'Darbeciler yargılansın' diyerek fişlendi. Bahçeli o kumpasta da fişlendi" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli, dün yaptığı açıklamada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i işaret ederek "Dün gece aklıma geldi. FETÖ varsa bir de onun seçmen ayağı var. Adalet ve İçişleri bakanları, FETÖ'nün seçmen ayağını takip etti mi?" diye sormuştu.

PERİNÇEK 100 İMZA TOPLAYABİLECEK Mİ? : Cumhurbaşkanı adaylığının kabülü için Doğu Perinçek'in 100 bin imzaya ihtiyacı var. Vatan Partisi bunun için yoğun çaba sarfediyor. Partililer imza vermek isteyenleri bizzat il ve ilçe seçim kurullarını taşıyorlar. Meral Akşener 3 saat içinde 65 bin imza toplarken Perinçek'in imza sayısına dair bir veri paylaşılmadı.