BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.497,48
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Perinçek'ten akla ziyan iddia! CHP ABD talimatıyla...

Cumhurbaşkanlığı seçimi için adaylığını açıklayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ABD ve FETÖ'den CHP'ye gelen talimat ile 4'lü ittifakta yer alamadıklarını belirtti.

Abone ol

Ulusal Kanal'da Cumhurbaşkanlığı Seçimleri hakkında açıklamalarda bulunan Doğu Perinçek, ABD'nin, CHP'ye kendi partilerini ittifak dışında bırakılması yönünde baskı yaptığını söyledi.

Seçimlerden dolayı ABD'de büyük bir telaşın olduğunu dile getiren Perinçek, "'CHP ve İyi Parti'ye Vatan Partisi sizinle olmayacak' diye baskı yapıldı ve bu partiler bu baskılara teslim oldular." ifadelerini kullandı.

İKİNCİ TURDA HDP İLE İTTİFAK VAR: Amerika'daki kurum ve kişilerin kendisi partisine saldırı düzenlediğini belirten Perinçek, "Görüşlerinde ikinci turda HDP ile ittifak var. Türkiye, ABD'nin tebeşirle çizdiği sınırlar içinde kalan siyasette faaliyet gösteren partilerle çözüme kavuşamaz.

Ekonomisi de düze çıkmaz. CHP'de parti başkanının başkan olarak tanımlanmamasını eleştiriyoruz. Her partinin başkanı hükümetin başkanı olmalı." şeklinde konuştu.

Seçmen sorgulama 2018 TC ile YSK listesine bakın!

100 bin imza şartları neler adaylar kimler nereye imza atılacak?