BIST 9.149
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Perinçek CHP'yle yaptıkları gizli toplantıyı deşifre etti!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP ile 1 Kasım 2015'teki seçim öncesinde yürüttükleri ittifak görüşmelerinin içerini açıkladı. İttifak görüşmelerinde PKK ile mücadeleyi şart koştuğunu ve CHP'nin bunu kabul etmediğini açıklayan Perinçek "CHP'nin aklı fikri HDP'de, PKK'da. PKK'yı getirip hükümet yapacak." dedi.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 1 Kasım 2015'teki seçim öncesinde CHP ile yaptıkları ittifak görüşmelerinin, "Birinci maddeye PKK ile mücadeleyi koyalım." önerilerinin kabul görmemesi üzerine başarılı olmadığını söyledi.

Perinçek, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin olağanüstü bir döneme girdiğine vurgu yaptı.
Türkiye'nin bir vatan savaşı verdiğine işaret eden Perinçek, "Önümüzde olanlar, arkada olanlar olmayacak. Türkiye büyük kararlar verecek, büyük çözümler önünde duruyor." dedi. Türkiye'nin gerçek gündeminin konuşulan ittifaklar olmadığını belirten Perinçek, gerçek gündemin teröre karşı mücadele ve vatan bütünlüğü olduğunu dile getirdi.

CHP ile 1 Kasım 2015'teki seçim öncesinde yürüttükleri ittifak görüşmelerine değinen Perinçek, şu ifadeleri kullandı:

PKK'NIN ÜZERİNE YÜRÜMEK TÜRKİYE'Yİ BÖLER DEDİLER

"CHP ile ittifakın neden olmadığını söyleyeyim. Biz birinci mesele olarak CHP'ye PKK ile mücadeleyi önerdik. 1 Kasım seçiminden önce dedik ki 'Birinci maddeye PKK ile mücadeleyi koyalım.' Terörü bitirmek Türkiye'nin temel meselesidir. Bize verdikleri cevap yazılı ve altında Kemal Kılıçdaroğlu'nun imzası var. Bize şunu söylediler, 'Fay hatlarını çatlatırız.' Yani 'PKK'nın üzerine yürümek Türkiye'yi böler.' dediler. Asıl PKK'nın üzerine yürümek Türkiye'yi birleştiriyor. Onun yüzünden CHP Türkiye'nin geleceğinde yoktur."

PKK'YI GETİRİP HÜKÜMET YAPACAKLAR

CHP'nin bugün de HDP ile kol kola girmekten vazgeçmediğini ileri süren Perinçek, "CHP'nin aklı fikri HDP'de, PKK'da. PKK'yı getirip hükümet yapacak." dedi.

SÜREKLİ AK PARTİ'Yİ İKTİDAR YAPARSINIZ

Seçim ittifakının hükümet olmak için yapıldığına dikkati çeken Perinçek, CHP'nin PKK-HDP ile ittifak yapmasının, PKK ile FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i Amerika'dan getirip Türkiye'yi ortaklaşa yönetmeleri anlamına geldiğini söyledi. Perinçek, bu projenin yürümesinin ve iktidara gelmesinin mümkün olmadığını vurgulayarak, "Bu proje, AKP'yi besleyen projedir. AKP'nin karşısına PKK ile çıktığınız sürece ey CHP, sürekli AKP'yi iktidar yaparsınız." diye konuştu.

Dursun Çiçek Doğu Perinçek bombasını patlattı