BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91
HABER /  MEDYA

Perihan Mağden'den Gülben Ergen'i kızdıracak sözler

Radikal'den Armağan Çağlayan'a röportaj veren yazar Perihan Mağden, eşi Erhan Çelik ile hacca giden Gülben Ergen'i topa tuttu.

Abone ol

INTERNETHABER.COM

Gazeteci yazar Perihan Mağden, Radikal'den Armağan Çağlayan'ın Pazar röportajlarının bugünkü konuğu oldu. Mağden, sivri cevaplarıyla çok konuşulacak ifadelere imza attı.


Köşe yazarlığına geri dönüş yapmamasının sebebini 'yazacak mecra olmaması' olarak açıklayan Mağden, Erdoğan'ın kendisini yazdıklarından dolayı dava edişinden, yazdığı zamanlar 'aşırı sinirli bir hayat sürdüğü'ne kadar pek çok konuda açıklama yaptı. Mağden, son günlerde balayı yerine Hacca giden Gülben Ergen için olay sözler sarfetti.

Armağan Çağlayan'ın tv dünyasına dair yönelttiği 'Gülben Ergen'in Hacca gitmesi çok konuşuldu, ne düşünüyorsun?' sorusuna, Mağden şöyle yanıt verdi:

"UMRE UMRE, HAC HAC FOTOĞRAF..."

'Nuran yıldız şahane bir yazı yazdı. Başlık her şeyi özetliyor zaten. 'Bu kadın herkesi sersem mi zannediyor?' AKP hükümetinin üzerimize tamamen çöktüğü bir dönemde, muhafazakar bir genel yayın yönetmenini bul ve onunla umre umre, hac hac, Şirince Şirince ve adım adım gözümüzün önünde seviyeli nişanlının beraberliğinde Nihat Odabaşı fotoğraflarıyla yürüt. Müthiş bir imaj çalışması.

...

"O EL ÖPME, ÇOK YAPMACIK ŞEYLER BUNLAR..."

Hadi nikahlanıyorsun,bize fotoğraflarını göstereceksin. O el öpme mesela, poz vermişler. (...) Çok yapmacık şeyler bunlar.'