BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,79
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Performans Sanatları 2015 "Yılın En İyileri" ödül töreni

Bu yıl ikincisi düzenlenen Cumhuriyet Okulları Performans Sanatları "Yılın En İyileri" ödülleri, sahiplerini buldu.

Abone ol

TİM Maslak Show Center'da düzenlenen ödül töreninde konuşan Cumhuriyet Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Özdemir, Türkiye’nin en prestijli okulu olma hedefiyle dünya vatandaşları yetiştirmek için yola çıktıklarını belirterek, "Geleceğin sanatçılarını, gazetecilerini, yöneticilerini, iş adamlarını yetiştirmeyi amaçladığımız bu yolculuğumuzda, sosyal yönlerine fark yaratmak adına, farklı alanlarda başarılı isimleri bu gecemizde ağırlayarak öğrencileri gelecekteki meslektaşlarıyla buluşturmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz." dedi.

Yılın en beğenilen pop müzik kadın sanatçısı ödülünü alan  Yeşim Salkım, ödül almaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Eğer bugün burada şarkı söyleyebiliyorsam, çocuklarımı bu ülkede dünyaya getirebilmişsem ve hastalandığımda bana Türk doktorları bakıyorsa ben şahane Cumhuriyet kadınıyım ve bu ülkeyi çok seviyorum." diye konuştu.

Yılın en iyi düeti ödülünü Ayşegül Aldinç ve Gökhan Türkmen aldı. Türkmen, ödül törenlerinin sanatçılar için motivasyon olduğunu vurgulayarak, "Yaptığımız işin karşılığını aldığımız bu gibi gecelerle biz de motive olup daha iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ayşegül Aldinç'le bu ödülü burada almak gerçekten çok keyifli. Bu ödül bütün eğitmenler ve öğrenciler için." ifadesini kullandı.

İş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetlinin yoğun ilgi gösterdiği törende farklı kategorilerde 40 isme ödül ve plaket takdim edildi.

Sunuculuğunu Mert Palavaroğlu ve Melis Sander'in yaptığı törende, aralarında Perihan Savaş, Erdal Özyağcılar, Erkan Can, Levent Ülger, Müjdat Gezen, Umut Akyürek ve Emre Kaya'nın da olduğu isimler ödül aldı.

Törende, ödül alan sanatçılar sevilen şarkılarını seslendirdi.