BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.430,01
HABER /  GÜNCEL

Pendik'te eski nişanlısını rehin alan saldırgan için flaş karar!

PENDİK'te bulunan Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde eski nişanlısını rehin alan ve uzun uğraşlardan sonra teslim olan er Umut D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Abone ol

Pendik'te dün bir okulda nişanlısı Hümeyra K.'yı (19) rehin aldıktan sonra teslim olan ve polis tarafından gözaltına alınan Umut D. (22), gözaltı işleminin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen Umut D., soruşturmayı yürüten savcı tarafından sorgulandıktan sonra, "Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Umut D.'nin tutuklanmasına karar verdi.


Birliğinden izinli ayrılan er Umut D. nişanlısını ikna etmek için genç kızın kayıt işleriyle ilgili görev yaptığı Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne gitmiş, ancak ikna edemeyince genç kızı tuvalete kilitleyip elindeki bıçakla rehin almıştı.

1,5 SAAT SONRA İKNA EDİLMİŞTİ
İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne bağlı müzakere timlerinin yoğun uğraşları sonucu, 1.5 saatlik müzakere sonunda ikna edilmişti. 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Er Umut D. bugün "Cebir, tehdit veya hile kullanılarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan tutuklanma talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Umut D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pendik'te lisede rehine dehşeti