BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
HABER /  MAGAZİN

Pelin Batu evlendi eşi Dr. Macit Bitargil kimdir

Pelin Batu ile kalp ve damar cerrahı Dr. Macit Bitargil, İtalya’nın başkenti Roma’da evlendi. Peki Pelin Batu'nun eşi Dr. Macit Bitargil kimdir aslen nereli.

Abone ol

Oyuncu, şair ve tarihçi Pelin Batu ile kalp ve damar cerrahı Dr. Macit Bitargil, İtalya'nın başkenti Roma'da evlendi. Peki Pelin Batu'nun eşi kimdir aslen nereli. Macit Bitargil, hangi hastanede görev yapıyor.

Geçen ay söz yüzüklerini takan Pelin Batu ile Macit Bitargil'in sade nikah töreni, yakınlarının katılımıyla hafta sonu bir otelde gerçekleştirildi.

RAŞİT BAĞZIBAĞLI TASARIM GELİNLİK

Diplomat ve siyasetçi İnal Batu'nun kızı olan Pelin Batu'nun, 2013 yılında hayatını kaybeden babasının, misyon şefi olarak son görev yeri olmasından ötürü Roma'da evlenmeyi tercih ettiği öğrenildi. Pelin Batu, Raşit Bağzıbağlı tasarımı bir gelinlik giydi.

KALP VE DAMAR CERRAHI
39 yaşındaki Pelin Batu'nun eşi Şişli Etfal Hastanesi'nde kalp ve damar cerrahı olarak görev yapmaktadır.

Pelin Batu Dr. Macit Bitargil'le evlendi! Neden Roma'yı seçtiPelin Batu Dr. Macit Bitargil'le evlendi! Neden Roma'yı seçtiPelin Batu Dr. Macit Bitargil'le evlendi! Neden Roma'yı seçtiPelin Batu Dr. Macit Bitargil'le evlendi! Neden Roma'yı seçtiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN