BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.425,89
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Pazarlar kent ormanına bu yıl kavuşuyor

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, Pazarlar ilçesinde sulama göleti çevresinde incelemelerde bulundu.

Abone ol

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, Pazarlar ilçesinde sulama göleti çevresinde uygulanmaya başlanan kent ormanında incelemelerde bulundu.

Nazlı’ya AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci ve İl Genel Meclisi üyesi Celal Çelik eşlik etti. Pazarlar ilçesini sulu tarıma kavuşturacak olan sulama göletinde incelemelerde bulunan Şükrü Nazlı, Pazarlar sulama göletinin doğal görünümünden çok etkilendiğini belirtti.

Başkan Nazlı, “Pazarlar ilçemize ziyaretlerim sırasında Sulama göletinde incelemelerde bulundum. Bir buçuk trilyona mal olan ve yapımı Özel İdare imkanları ile gerçekleştirilen göletin kapalı sistem sulama hatları geçtiğimiz yıl içersinde tamamlandı. Sulamanın faaliyete geçmesi ile birlikte meyve ve sebze üretiminde rekolte ve kalite artışı olacaktır. Bu sayede çiftçimiz daha çok gelir elde etme imkânına kavuşacaktır. Geçtiğimiz yıllarda çalışmaları başlatılan kent ormanı projesi dâhilinde yürüyüş yolları, piknik ve mesire yerleri için bir kısım çalışmalar yapılmış yapımı henüz tamamlanmamıştır.

Eksik kalan kısımlar için çalışmalara başladık ve bu yaz tamamlanmasını sağlayacağız. Önümüzdeki günlerde çalışmalar başlayacaktır. Böyle bir güzellikten ilçe ve çevresinde yaşayan vatandaşlarımız ile bu yıl içersinde Eğitim ve öğretime açılan Pazarlar Meslek Yüksek Okulu öğrenci ve ailelerini faydalandırmak için doğa ile baş başa kalabilecekleri bir yer haline gelecektir” diye konuştu.