BIST 9.684
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.500,44
HABER /  MEDYA

Payitaht Abdülhamid yeni bölüm bu akşam var mı TRT 1 yayın akışı

Payitaht Abdülhamid yeni bölüm ne zaman bu akşam var mı? Payitaht Abdülhamid'in 32.yeni bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Payitaht Abdülhamid neden yayınlanmadı yeni bölüm ne zaman olacak?

Abone ol

TRT 1'in ilgiyle takip edilen tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölüm hangi gün sorusu google'da aranmaya başlandı. Cuma günleri saat 20:00'de ekrana gelen Payitaht Abdülhamid ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Ekranların büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümüyle bu hafta ekranlarda yer almayacak. Sevilen dizi Payitaht Abdülhamid'in 32. bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Peki, Payitaht Abdülhamid bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? Payitaht Abdülhamid dizisi yılbaşı haftası nedeniyle 1 hafta ertelenerek 12 Ocak Cuma akşamı ekranlarda olacak.

PATİYAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM NELER OLDU?

Sultan Abdülhamid Kudüs’ten toprak isteyen Herzl’a ağır bir karşılık verir. Herzl’ın Sultan Abdülhamid’e olan nefreti perçinlenirken, bir diğer düşman Parvus ise hain planlarına devam etmektedir. Sultan Abdülhamid Osmanlı’yı güçlendirmek için yeni bir ordu kurarken, Alman İmparatoru Wilhelm ile de bir ortaklık kurmayı planlamaktadır. Parvus Osmanlı-Alman ittifakını bozmak için harekete geçer. Parvus’un safına çektiği bir Alman askerinin Osmanlı sancağını yakma girişimiyle başlayan husumet, Murad’ın askeri vurup esir düşmesine ve iki ülkenin arasında kriz çıkmasına kadar uzanır. Hatice, Vasfi ile evliliğinde son derece mutsuzken, Kemalettin kendi acısını yüreğine gömüp Naime’yi mutlu etmek hedefindedir. Bidar Sultan ise Hatice ile ilişkisini öğrendiği Kemalettin’e güvenmemektedir artık.