BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
HABER /  MEDYA

Payitaht Abdülhamid 29.bölüm fragmanı balkan savaşı başlıyor

Payitaht Abdülhamid 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın yani 15 Aralık tarihinde ekrana gelecek olan Payitaht Abdülhamid 29.yeni bölümde neler olacak? Payitaht Abdülhamid 29.yeni bölüm fragmanı tüm detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

TRT 1'in ilgiyle izlenen tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tarihi dizinin yeni bölümünde yine nefesler tutulacak. Payitaht Abdülhamid yeni bölümüne gelin hep birlikte bakalım.

Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı yayın tarihine kısa bir süre kala izleyicilerle buluştu. 34. Osmanlı padişahı Sultan Abdülhamid'in hayatından esinlenilen Payitaht Abdülhamid'in 15 Aralık Cuma tarihli 29. bölümünde heyecan dolu gelişmeler yer alıyor. Sultan Abdülhamid artık kimliğinden emin olduğu Parvus’u yakalamak üzere Murat’a emir verirken, Rus Heyeti Varna’daki Osmanlı Tabyalarını bombalamaya hazırlanıyor. Sultan Abdülhamid üzerine atılan iftiradan kurtulup savaşı engelleyebilecek mi? 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YENİ BÖLÜM NELER OLACAK? Sultan Abdülhamid, kimliğinden şüphe ettiği Gerfand’ın ailesini getirtmiştir. Yolun sonuna gelen Parvus için son kozlarını oynama zamanıdır. Varna’da camide ibadet eden Müslümanlar korkunç bir şekilde katledilir ve katliamı Bulgar Çeteleri yapmış gibi gösterilir. Bu katliamın emrini veren kişi tabii ki Parvus’tur. Dünyaya, Abdülhamid’in intikam için Bulgarları öldürdüğü servis edilecektir. Bu amaçla Parvus, Bulgar köylerine baskınlar yaptırır. Rus Heyeti olayı tetkik için harekete geçer ve Osmanlı Savaşın eşiğine gelir. Ahsen kolera virüsünü kendine enjekte ettirmiş ve bu illete çare bulunması beklenirken, Kemalettin de vicdanına yenik düşüp ölüm döşeğindeki Naime’nin yanına gelmiştir. Bu sırada Hatice’nin ortadan kaybolması Seniha ve Fehime’yi endişeye boğar. Bidar Sultan, Firuze’yi Tevfik Paşa ile evlendirerek ondan kurtulmayı umut ederken, Abdülkadir’le karşı karşıya gelir. Firuze ve Abdülkadir, Bidar Sultan’a rağmen kavuşabilecek midir? Hatice günler sonra elinde silahla Saraya dönmüştür. Ateşlenen silahın sesine koşan muhafızların kanlar içinde bulduğu kimdir?