BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  MEDYA

Payitaht Abdülhamid 27.bölüm fragmanı Abdülhamid yemin etti

Payitaht Abdulhamid 27.yeni bolum fragmani yayınlandı. Cuma günleri ilgiyle izlenen Payitaht Abdülhamid 27.yeni bölümde neler olacak? Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

TRT 1'in cuma günleri ilgiyle izlenen tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümde nefesler tutulacak. Abdülhamid kendisine düzenlenen oyunu fark ediyor ve intikam yemini ediyor.

Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizisi Payitaht Abdülhamid yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Payitaht Abdülhamid yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde şoke eden anlar yer alacak. İşte, Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Abdülhamid’in oğlu Şehzade Abdülkadir’den hesap sormasıyla başlayacak. Şehzade Abdülkadir’in Petrol Şirketi hisselerini yabancılara satmasının perde arkası, yıllar önce intihar süsü verilerek katledilen Sultan Abdülaziz’in katillerinin bulunması için Sultan Abdülhamid’in yeniden çalışma başlatması ile yaşanan olaylar zinciri seyirciyi yine ekrana kilitleyecek. Senaryosunu Ayça Mutlugil, Hale Çalap ve Hamza Akyıldız’ın gerçekleştirdiği, tarihin tozlu sayfalarının her bölümde yeniden aralandığı “Payitaht Abdülhamid’in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak: Sultan Abdülhamid, Şehzade Abdülkadir’e canına kast edip tahta göz koymasının hesabını sorar. Üstelik petrol şirketinin karar hisselerini de yabancılara satmıştır! Abdülkadir kendini aklamak için Mahmud Efendi'den yardım ister.