BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,62
HABER /  GÜNCEL

Payidar Tüfekçioğlu'nun ölüm nedeni eşi Mine ve kızı kimdir?

Payidar Tüfekçioğlu'nun eşi Mine Tüfekçioğlu da tanınmış bir dizi oyuncusu. Karısı Mine Tüfekçioğlu eşinin son anlarından hep yanındaydı. Payidar Tüfekçioğlu ve eşi Mine Tüfekçioğlu'nun Tılsım adını verdikleri bir kız çocukları var.

Abone ol

Türk tiyatro ve dizi sektörünün en tanınmış yüzlerinden ünlü oyuncu Payidar Tüfekçioğlu ölüm haberi ile herkesi üzdü. Payidar Tüfekçioğlu'nun eşi Mine Tüfekçioğlu da ekranlardan tanıdığımız bir isim. Payidar ve karısı Mine Tüfekçioğlu'nun bir çocukları var.

Payidar Tüfekçioğlu'nun 55 yaşında yaşamdan koparan ise karaciğer hastalığı oldu. Tüfekçioğlu karaciğer nakli için donör bekliyordu. Dün akşam ünlü sanatçı hastanede son nefesini verdi. İstanbul Devlet Tiyatroları'nın internet sitesinde, "Değerli oyuncumuz sevgili Payidar Tüfekçioğlu'nu kaybettik, acımız sonsuzdur" mesajı paylaşıldı.

Peki kimdir Payidar Tüfekçioğlu ve eşi?: Payidar Tüfekçioğlu 1962 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Eşi Mine Tüfekçioğlu da kendisi gibi tiyatro ve dizi oyuncusu. Payidar Tüfekçioğlu ile karısı Mine Tüfekçioğlu'nun mutlu evliliklerinde bir çocukları oldu. Payidar ve Mine Tüfekçioğlu kızlarına Tılsım adını verdiler.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ünivertsitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezunu olan Payidar Tüfekçioğlu , İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun kadrolu sanatçılarından biriydi. İzleyici ise onu ilk olarak Kurtlar Vadisi dizisindeki tiplemesi ile tanıdı. Ölümsüz Aşk, Naciye'yi Kim Sevmez, Hünkarın Bir Günü, Acayip Hikayeler, Aşkın yolculuğu, Sudan Bıkmış Balıklar gibi bir çok dizide oynadı. Payidar Tüfekçioğlu en son ise TRT'de yayınlanan Yunus Emre dizisi ile gündeme geldi.

Payidar Tüfekçioğlu'nun eşi Mine Tüfekçioğlu kimdir?

Payidar Tüfekçioğlu'nun eşi Mine Tüfekçioğlu da hem tiyatro hem de dizi sektörünün önemli isimlerinden biri. Onu bir çok diziden hatırlıyoruz. 1966 doğumlu olan Mine Tüfekçioğlu da eşi gibi Mimar Sinan Güzel Sanatlar mezunu. İçerde dizisi ile şu günlerde izleyici önüne gelen Mine Tüfekçioğlu, Bir Çocuk Sevdim, Genco, Zerda, Ölümsüz Aşk ve 24 dizileri ile ünlendi. 

Mine Tüfekçioğlu eşi ile aynı meslekte olmalarının mutlu evliliklerinin sırrı olduğunu verdiği bir söyleşide şöyle anlatıyor;
-"Eşim başka meslekte olsaydı yürümezdi. Bir oyun çıkmadan önceki stresimizi, asık suratlarımızı anlıyor, birbirimizi destekliyoruz. Düşünün karısı her gün sabaha karşı eve geliyor, hangi erkek tahammül eder ki buna? Onun için problem yaşamıyoruz.