BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Patlamada ölen kadının kimliği belirlendi

Denizli’de, bir ay önce açılan unlu mamuller dükkanında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden kadının kimliği belirlendi. <br/>Edinilen ...

Abone ol

Denizli’de, bir ay önce açılan unlu mamuller dükkanında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden kadının kimliği belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, sabah saat 09.15’de Bayramyeri meydanında yaklaşık bir ay önce açılan Elit Unlu Mamuller işyerinde patlama meydana geldi. Patlamada, 15 gün önce işe başlayan kadın çalışanın öldüğü, hamile iş yeri sahibinin de yaralılar arasında olduğu ortaya çıktı. Yaralıların kurtarılmasının ardından iş yerine giren ekipler kadın çalışan 30 yaşındaki Ayfer Yıldırım’ın cesedini çıkarıp devlet hastanesi morguna götürdü.
Yaralılar arasında bulunan 8 aylık hamile iş yeri sahibi Didem Fazlı’nın vücudundaki yanıklar yüzünden durumunun ağır olduğu belirtildi.

AFAD
Başbakanlık AFAD koordinasyonundan yapılan açıklamada şöyle denildi: “Patlamanın ardından olay yerine Başbakanlık AFAD koordinasyonunda Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden 7 kişilik bir ekip ile itfaiye ekipleri ve ambulans sevk edildi. Patlamada 1 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3’ü ağır 36 vatandaşımız yaralandı. 36 yaralının 20’si ambulanslarla hastaneye sevk edilirken 16’sı ayakta tedavi olmak üzere Denizli Devlet Hastanesi’ne başvurmuştur. Eski ve üst katları kullanılmayan binada medyana gelen patlamanın etkisiyle ayrıca çevre binalarda hasar meydana geldi. AFAD ekiplerinin koordinasyonunda İtfaiye ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nden ekipler olay yerinde incelemelere devam ediyor."