BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Paterson’da geriye sayım başladı...

Amerika'daki Türklerin en büyük etkinliklerinden Geleneksel Paterson & Clifton Türk Günü Yürüyüşü ve Festivali’nin tüm hazılırıkları tamamlandı ve yürüyüş için geriye sayım başladı.

Abone ol

SENTA (Türk Amerikan Senatosu) ve Paterson & Clifton TGY Derneği tarafından birlikte organize edilen ve bu yıl 8. kez gerçekleşecek olan Amerika'daki Türklerin en büyük etkinliklerinden Geleneksel Paterson & Clifton Türk Günü Yürüyüşü ve Festivali’nin tüm hazılırıkları tamamlandı ve yürüyüş için geriye sayım başladı.

başliksiz-1.20130502093752.jpg4 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapılacak olan Paterson & Clifton Türk Günü Yürüyüşü ve Festivali’ne her yıl alışılagelmiş olan büyük katılımdan daha fazla bir katılım olacak.

Çünkü bu yılki festivale bölgede bulunan dünyanın diğer ülkelerinden gelmiş birçok başka etnik grupların temsilcileri de katılıyor.

FESTİVALDE NİRAN ÜNSAL SAHNE ALACAK...

Bu yıl yapılan yürüyüşde her yıl Türkiye’den gelen sanatçıları izleyenler Türkiye’nin en büyük sanatçılarından biri olan Niran Ünsal’ı izleyecek.

Bu yaz çıkaracağı yeni albümünden parçalarını ilk kez Paterson & Clifton Türk Günü Yürüyüşü ve Festivali’nde sunacak olan Niran Ünsal, ayrıca bir gece önce de Festivalin 3 Mayıs akşamı Wayne, New Jersy’deki Grand Chalet’de yapılacak “Festival Balosu”nda da sahne alacak.

SANATÇI YAĞMURU "YAĞMUR" İLE DEVAM EDECEK

Festivalde ünlü sanatçı Niran Ünsal’dan başka ünü piyanist şantör ve yerel sanatçılar da sahne alacak. Festivalde çekilis yapilacak cçekiliste Türkiye'ye ucak bileti ve tum masraflari festival sponsorlarindan bir hastaneye ait olmak uzere 3 hasta Türkiye götürülrek tedavi edilecek.