BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.478,52
HABER /  GÜNCEL

Passolig’in lideri hangisi ?

Passolig satışları sürerken, zirvede Beşiktaş var. <br/>Passolig adetleri takım sıralamasında daha önce liderliği elinde bulunduran Beşiktaş...

Abone ol

Passolig satışları sürerken, zirvede Beşiktaş var.
Passolig adetleri takım sıralamasında daha önce liderliği elinde bulunduran Beşiktaş 46 bin 460 adet kartla, en çok taraftarı Passolig kart sahibi olan takım olurken, Galatasaray ise 46 bin 376 kartla ikinci sırada yer aldı.

ANADOLU’NUN LİDERİ T. KONYA, ARDINDAN TRABZON YARIŞTA İDDİALI
TorkuKonyaspor 3. sırada ve 13 bin 624 karta ulaştı. Yeşil-beyazlılar Anadolu’da en çok karta sahip kulübü oldu. Bomba transferleri peşisıra patlatan Trabzonspor’un Passolig sayısı hızla artıyor. Karadeniz Fırtınası 9 bin 316 kartla 4. sırada. Süper Lig’in yeni ekiplerinden Balıkesirspor ise 5. sırada. Kırmızı-beyazlılar şimdiden 9 bin 202 adete ulaştılar bile.

PASSOLİG BİR STADYUM GİRİŞ KARTINDAN ÇOK DAHA FAZLASI
Passolig, taraftarlara bir stadyum giriş kartından çok daha fazlasını sunuyor. Stadyumlara girişin anahtarı olmanın yanı sıra, dilediğiniz yerde alışveriş yapmanıza imkan sağlaması, anlaşmalı illerde toplu taşımada kullanılması, Türkiye’nin en büyük markalarında sağladığı fayda ve fırsatların yanında taraftar kart olması ile birlikte Türkiye’deki hiçbir kartın yapamadığını üstelik en ucuza yapıyor. Sektördeki kartlar ortalama yaklaşık 75 TL iken, Passolig 15 TL’lik ücreti ile taraftarın kesesine elini uzatmıyor.

ALINACAK HER PASSOLİG,KULÜBEMADDİKATKIDEMEK
Kartlar için ödenen bedelin sadece 7,95 TL’si , kartın operasyonel giderlerini karşılamak için Passolig tarafından alınmakta olup geri kalan tüm bakiye kulüplere gelir olarak aktarılmaktadır. Ayrıca kartlar kullanıldıkça da somut Finansal katkıs ağlamakta, kart kullanımından elde edilecek gelirin yüzde 47’si takımlara kalmaktadır. Örneğin 25 TL bedelli Beşiktaş kartlarından 17,05 TL ,TFF üzerinden Beşiktaş’a aktarılmaktadır.

ŞARTSIZ, KOŞULSUZ 7’DEN 77’YE HERKES İÇİN PASSOLİG
İster cepten isterweb’den Passolig’e başvurmak çok kolay. Şart ,koşul yok. 7’den 77’ye herkes sahip olabilir. Tek yapmak gereken www.passolig.com.tr adresini ziyaret etmek ve formu doldurmak. Ayrıca stadyum gişelerinden ve yurt çapından 3,000’den fazla noktad bulunan kolay işyerlerinden de Passolig kartınızı alabilirsiniz.
(İHA)