BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.437,39
HABER /  GÜNCEL

Parti binasına 35'inci kumar operasyonu!

Adana'da polis, kumar oynatıldığı öne sürülen Güven Parti il binasına 35'inci operasyonu düzenledi.

Abone ol

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, daha önce birçok kez kumar baskını yapılan merkez Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi'ndeki parti il binasına operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 101 kişiye kumar oynamaktan 189'ar lira para cezası verildi, kumar oynattığı ileri sürülen 8 kişi hakkında da adli soruşturma başlatıldı.

Polis, bina önünde polis baskınlarına karşı gözetleme yaptığı ileri sürülen minibüs şoförü Muharrem D'yi gözaltına aldı. Şüphelinin, yine aynı partiye düzenlenen operasyonlarda birçok defa yakalanıp hakkında işlem yapıldığı belirlendi.

Öte yandan polis kamerası tarafından görüntülenen operasyonda, kumar oynamada kullanılan tombala pullarının asitle eritilip kanalizasyona döküldüğü anlaşıldı.
Görüntülerde bir polis, şüphelilerin ele geçirilmesini önlemek için daha önce kanalizasyona döktüğü tombala pullarını toplayabilmek için kanalizasyonun başında balık kepçesiyle bekliyor. Bu sırada asitle eritilmiş tombala pulları suyla birlikte kanalizasyona akmaya başlıyor. Kepçe yardımıyla tombala pullarının sadece tortusu toplanabiliyor. Görüntülerde, il binasına giren ekiplerin çöp kovalarında kırılmış kumar malzemeleri bulması da yer alıyor.

Bu arada yine polis tarafından aynı partiye düzenlenen bir başka operasyon görüntülerine göre, arama yapan ekiplerin projeksiyon cihazına ait olduğu belirlenen bir kablo bulduğu, kabloyu takip ederek aynı iş hanında bir başka iş yerinde çekilişin gerçekleştirilerek parti binasına görüntülü olarak aktarıldığı tespit edildi.