BIST 9.525
DOLAR 32,70
EURO 34,77
ALTIN 2.521,13
HABER /  GÜNCEL

Parola galibiyet! Zafer bekliyoruz

Beşiktaş ve Trabzonspor, Avrupa Ligi’nde ikinci maçlarına galibiyet parolasıyla çıkıyor.

Abone ol

Beşiktaş ve Trabzonspor, Avrupa Ligi’nde ikinci maçlarına galibiyet parolasıyla çıkıyor. 
 
Siyah beyazlılar, saat 22.05'te deplasmanda İngilizlerin güçlü takımı Tottenham'a konuk olacak. Kartal'ın kadrosunda eksik oyuncu yok.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında bugün deplasmanda Tottenham ile karşılaşacak. Londra'daki mücadele White Hart Lane Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak. Grubun ilk maçında Yunan takımı Asteras ile 1-1 berabere kalan siyah beyazlılar, İngiltere'ye tam kadro gitti. İngiltere'de Bilic'in en büyük kozu ise Tottenham'a 5 maçta 4 gol atan Demba Ba olacak. Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar ile sohbet eden Hırvat Hoca, orta alanda hakimiyeti ele geçirerek oyuna egemen olmak istediklerini söyledi. 
 
kartaltepe.jpg 

Bordo mavililer, L Grubu'ndaki 2. galibiyetini almak için Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de Polonya temsilcisini ağırlayacak.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'na son dakika golüyle gelen Metalist galibiyetiyle başlayan Trabzonspor, 2. maçında bugün evinde Polonya'nın Legia Varşova takımını ağırlayacak. Bordo mavililer saat 20.00'de başlayacak karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak gruptan çıkmak için büyük bir avantajı eline geçirmek istiyor. Öte yandan bu akşamki karşılaşmayla Trabzonspor, Legia Varşova'yı 342 gün sonra yeniden konuk edecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 24 Ekim 2013'te bordo mavililer Legia Varşova'yı 2-0 yenmişti. 
 
tstepe1.jpg