BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Parmak izleri Adil Öksüz'e mi ait?

15 Temmuz'un kilit ismi Adil Öksüz'ün kaldığı iddia edilen evde bulunan iki farklı parmak izi için incelemeler tamamlandı. Bulunan parmak izi Adil Öksüz'e mi ait?

Abone ol

Askeri darbe girişiminin kilit isimlerinden FETÖ örgütünün ‘Hava Kuvvetleri imamı’ Adil Öksüz’ün saklandığı öne sürülen Kırklareli’nin Bulgaristan sınırındaki Çeşmeköy'de bağ evinde bulunan 2 farklı parmak izinin Adil Öksüz’e ait olmadığı belirlendi.



Darbe girişiminin kilit isimlerinden ve ‘FETÖ imamı’ olduğu öne sürülen Adil Öksüz’ün bir süre önce Kırklareli’nin Bulgaristan sınırındaki Çeşmeköy'de bulunan tek odalı bağ evinde 2 gün saklandığı iddia edilmişti. Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekipleri Kamber Mevkii'ndeki bağ evinde inceleme yaptı. Bağ evinden alınan turşu bolu bidon, terlik ve el feneri üzerinde 2 farklı kişiye ait olduğu belirlenen parmak izleri bulunup, incelenmeye gönderildi.

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen kriminal laboratuvarı raporuna göre, turşu bulunan bir bidon, terlik ve el fenerinde bir bulguya rastlanmadığı, iki kişiye ait parmak izi örneklerinin de Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait parmak izi veri bankasında kayıtları bulunamadı.