BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.425,76
HABER /  DÜNYA

Park halindeki araca çarptı: 5 yaralı

Konya’da, seyir halinde olan bir otomobilin, emniyet şeridinde park halinde olan otomobile çarpması sonucu 5 kişi yaralandı. <br/>Edinilen b...

Abone ol

Konya’da, seyir halinde olan bir otomobilin, emniyet şeridinde park halinde olan otomobile çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza saat 11.30 sıralarında Konya Karaman Karayolu’nun 20. kilometresi Kaşınhanı mevkiisinde meydana geldi. Mersin’den Konya istikametine seyir halinde olan Ali Ö. (50) idaresindeki 33 L 3224 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu emniyet şeridinde park halindeki Sinan Gülyaşvan’a (31) ait 42 AVH 44 plakalı otomobile çarptı. Otomobil, çarpmanın etkisiyle şarampole yuvarlandı. Kazada, 33 L 3324 plakalı otomobilin içerisinde bulunan sürücü Ali Ö, Eda E, Hatice T, Fatma E. ve Süleyman E. yaralandı.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle trafikte bir süre yaşanan aksama, itfaiye ekipleri ve vatandaşların otomobili kenara çekilmesiyle normale döndü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.