BIST 9.548
DOLAR 32,53
EURO 34,67
ALTIN 2.491,71
HABER /  GÜNCEL

Park ettiği arabası kendini ezdi!

65 yaşındaki adam evinin önüne aracını park etti. Ancak aynı araç birkaç dakika içinde adamı ezip öldürdü.

Abone ol

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde oturan 65 yaşındaki İlhami Aksın, evinin önüne park edip el frenini çekmeyi unuttuğu otomobilinin hareket etmesi sonucu, araç ile oturduğu binanın duvarı arasında sıkışarak öldü.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Kadı Tarlası Mahallesi’ndeki Erdem Yuva Lojmanları’nın önünde meydana geldi. Emekli İlhami Aksın, 67 TE 212 plakalı otomobilini oturduğu binanın önüne park ettikten sonra, daha önce başka bir yere çarptığı aracının hasarlı olan bagaj bölümüne bakmak için arkaya geçti.

Bu sırada Aksın’ın el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, hafif rampa olan yerde geriye doğru hareket etmeye başladı. Aracın arkasından kendisini kurtaramayan Aksın, otomobil ile oturduğu binanın duvarı arasında sıkıştı.

Gürültüyü duyan komşuları, İlhami Aksın’ın elinden aldıkları anahtar ile çalıştırdıkları otomobili ileriye alarak, sürücüyü kurtardı. Haber verilmesi üzerine gelen özel bir hastanede görevli sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Aksın hastaneye kaldırıldı.

Aksın yapılan kalp masajına rağmen hayata döndürülemedi. Kazayı duyan Aksın’ın yakınları hastanede gözyaşlarına boğuldu. Bir süre önce eşinden boşandığı belirtilen 2 çocuk babası İlhami Aksın’ın, oğlunun yurt dışında, kızının da Antalya’da olması nedeniyle yalnız yaşadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.