BIST 9.460
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.503,10
HABER /  MAGAZİN

Paris Hilton'un partideki fotoğraları

Sosyetik güzel Paris Hilton Monaco Grand Prix sonrası verilen partide sahne alarak sosyal medyada dikkat çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Hilton otellerinin varisi sosyetik güzel Paris Hilton Fransa'daki Monaco Grand Prix launch partisindeki fotoğraflı ile sosyal medyada dikkat çekti. 

67. Cannes Film Festivali için Fransa'da bulunan ünlü isimlerin başında gelen sosyetik güzel Paris Hilton, geçtiğimiz hafta Cannes'in en ünlü klüplerinden birinde ünlü şarkıcı Justin Bieber ile görüntülenerek magazin basınında sıkça yer almıştı. Ünlü ikili hakkında birden çok iddia ortaya atılırken ünlü şarkıcı Bieber'ın 18 yaşındaki model Yovanna Ventura ile adının anılması üzerine Paris Hilton hakkında çıkan yalan iddialardan kurtulmuş oldu. 

1.20140528100011.jpg

Cannes Film Festivali'nin sonunda bir çok ünlü isim Fransa'yı terk ederken Paris Hilton son bir DJ'lik performansı için Fransa'da kalmaya devam etti. Sosyetik güzel Paris Hilton Monaco'daki Formula 1 Grand Prix sonrası düzenlenen launch partide sahne aldı. Sergilediği DJ performansı ile gece klübündekileri sabahın ilk ışıklarına kadar coşturan sosyetik güzel yayınladığı fotoğraflar ile sosyal medyada dikkat çekti.

 2.20140528100243.jpg

Düzenlenen partide son derece canlı ve başarılı performans sergileyen 33 yaşındaki ünlü güzel Paris Hilton parlak desenli elbises ile dikkat çekerken sosyetik güzelin gece klübünde taktığı beyaz gözlükler dikkat çekti. Sosyetik isim sabahın ilk saatlerine kadar sürdürdüğü partiden sonra hiç ara vermeden gece klübünün önünde bekleyen zodiac ile Monaco turu attı. Bot içerisinde çektirdiği Titanic pozu ile instagram hesabındaki takipçilerinden büyük beğeni toplayan Paris Hilton sosyal medyada çok konuşulan isimlerin başında geldi.

3.20140528100553.jpg