BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.486,63
HABER /  MAGAZİN

Paris Hilton'dan Lindsay Lohan'a gözdağı!

Paris Hilton kardeşinin darp edilmesinden ünlü şarkıcı Lindsay Lohan'ı sorumlu tuttu.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, kardeşi Barron Hilton'un darp edilmesinden ünlü şarkıcı Lindsay Lohan'ı sorumlu tutuyor.

Paris Hilton'un kardeşi Barron Hilton'un Miami'deki bir partide vahşice darp edilmesinin ardından birkaç hafta geçmesine rağmen olayla ilgili hergeçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Lindsay Lohan ile Barron Hilton'un arasında bir tatsızlık yaşandığı ve bunun üzerine Lindsay Lohan'ın Barron Hilton'u vahşice dövdürdüğü basına yansımıştı.

barron.jpgOlayın ardından Barron Hilton polise giderek soruşturma başlatmış, olayı öğrenen Paris Hilton'un sinir krizleri geçirdiği belirtilmişti. Eskiden yakın arkadaş olan Paris Hilton ile Lindsay Lohan'ın aralarındaki iplerin iyice koptuğu basın mensuplarınca belirtilmiş hatta Paris Hilton'un Lindsay Lohan'ı canlı elegeçirmeye çalıştığı söylenmişti.

Geçtiğimiz gün darp olayı ile ilgili davaya çağrılan Barron Hilton'un yanında ifade vermek için Paris Hilton'unda gittiği ve mahkemede Lindsay Lohan ile karşılaştığı iddia edildi. Söylenenlere göre Paris Hilton'un Lohan'a geçerken çarptığı ve
'Hiçkimse benim aileme bulaşıp hiçbirşey olmadan yakasını kurtaramaz' diye tehditler savurduğu iddia edildi.




barron2.20131224103910.jpg