BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,74
ALTIN 2.487,15

Pardon; hırsız mı demiştiniz?

Batman'da DBP tarafından organize edilen "Hep Birlikte Öz Yönetime" konulu panelde konuşan Eş Genel Başkan Kamuran Yüksek Kürtlere sesleniyor:

Batman'da DBP tarafından organize edilen "Hep Birlikte Öz Yönetime" konulu panelde konuşan Eş Genel Başkan Kamuran Yüksek Kürtlere sesleniyor:

"Şu anda Türkiye’nin yüzde 80 enerji ihtiyacını Kürdistan coğrafyası karşılıyor. Bizim nehirlerimiz, bizim sularımız üzerine koyuyor barajı, tüm ihaleleri batılı iş adamlarına ait, geliyor burada hem onu palazlandırıyor, hem de enerjimizi alıyor, Türkiye’nin geneline. Biz kaçak elektrik kullanıyoruz. Kaçak elektriğe mahkumuz. Niye? Bizim başka şansımız yok ki elektriğe, suya para ver, iş yok, aş yok çalışamıyor. Nasıl olacak kaçak olacak tabi ki, ben buradan açık söylüyorum basın da yazsın, herkes kaçak kullansın, bizimdir o enerji."

Bunu çocukluğunda üç kez havaya atıp iki kez tutmuşlar herhalde!

Baksanıza; seçim barajını geçince, baraj kelimesinden "Bütün barajlar bizim oldu" diye anlamış

Neyse ki Yeni Türkiye döneminde söylüyor bu sözleri. Eski Türkiye'de olsa bizzat kendisine kaçak elektrik verirlerdi!

Beynindeki lobların oluşturduğu mantığa bak hele!

Bu mantığa göre Adana pamuğa, Rize çaya, Giresun fındığa, Ege zeytine, Ayvalık zeytinyağına, Zonguldak kömüre, Karadeniz hamsiye, Maraş dondurmaya, Tokat yaprağa, Çorum leblebiye sahip olduğu için para vermeden yesin içsin!

Dahası, batıdaki tüm Kürt yatırımcıların yatırımlarını kullanıp para vermeyelim! Bu süper zeka acaba Selahattin Demirtaş'ın Bodrum'da yaptığı deniz sefasına ne der? Neticede orası Egelilerin denizi değil mi?

Hatta, Güneydoğu'da milletvekili seçilip sırtını PKK'ya dayayanlar, Ankara'da vekillik yapmasın, bizim topraklarımızda vekillik yaptıkları için para almasınlar mı diyelim yoksa?

Yazı giderek saçma bir hal alıyor farkındayım!

Ama siz de beni anlayın! Böyle bir zekaya akıl mantık dahilinde cevap mı vereyim?

Barajlar kendi bölgesinde kuruluyormuş da, devlet oraya baraj yapıp kendi enerjilerini kendilerine paralı satıyormuş! Sanki o barajları çeyiz parasıyla yapmış efendi! Hayır sanki bu güne kadar elektrik parasını ödemişte bir de konuşuyor!

Memleketin haline bakın ki kendisi elektrik hırsızlığı yapan, yöredeki halka "Siz de çalın" diye fetva veren bu ve bunun gibiler Erdoğan'a "Haramzade", AK Parti'ye "Hırsız" damgası vurmaya çalışıyor.

Vallahi eğer ilahi adalete inanılıyorsa, bilinsin ki o kaçak elektrikte tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Allah'ın öteki alemde vereceği elektrik de öyle trafodan çıkan az voltajlı elektriğe benzemiyor.

Üstelik cehenneme giriş de ücretsiz!

Ben yine de hakkımı helal ediyorum. Helal ediyorum çünkü;bu sakat kafalar burada zaten yeterince canımı sıkıyor.

Bir de öteki dünyada karşılaşmak istemiyorum!

Cumhurbaşkanı'na saygısızlık...

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Meclis'te konuşmak için kürsüye yürürken HDP'lilerin toplu firarını izledim. 367 krizinde meclisi terk edenlere milletin verdiği cevap hafızalardaki yerini koruyor. Seçilmiş Cumhurbaşkanı'na yapılan saygısızlık, yüzde 52'nin iradesine yapılmış demektir ve halk bunun cevabını da yeri gelince elbette verecek.

MHP sıralarından Erdoğan'a adap dışı sataşanlara gelince. Keşke o yürekliliğinizi size "Faşist katiller Meclis'e girdi" diyen Rahşan Ecevit'e ve sizin değerlerinizi her fırsatta ayaklar altına alan Ahmet Necdet Sezer'e de gösterebilseydiniz.

"HDP'nin Meclis'e girmesinde sakınca görmeyiz" diyen sizlerin, Cumhurbaşkanı'nın Meclis'e girmesinden rahatsız olmanız milliyetçiliğinizin ne kadar güdük kaldığını görmek açısından emsalsiz bir örnek teşkil etti...