BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.416,03
HABER /  GÜNCEL

Parçalanmış kadın cesedinin ayrıntıları şoke etti

Şile'de çöp döküm sahasında parçalanmış halde cesedi bulunan Güneş Kanak cinayetinde detaylar ortaya çıktı.

Abone ol

Cinayetle ilgili gözaltına alınan zanlı B.F. sorgusunda genç kadını döverek öldürüp parçalara ayırdığını itiraf etti.

Kanak'ın kendisinden para istemesi üzerine kafasına sopayla vurarak öldürdükten sonra cesedi testere ve bıçakla parçalara ayırıp çöpe attığını anlattı.

Zanlının Kanak'ın cesedinin parçalarını çöp konteynırına atması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Şile Karakiraz Mahallesi'ndeki çöp döküm sahasında geçtiğimiz günlerde bulunan parçalanmış kadın cesedinin 35 yaşındaki Güneş Kanak adlı kadına ait olduğu belirlendi. Olayı soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hakkında kayıp ihbarı bulunan genç kadının son görüştüğü kişileri takibe aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri Kanak'ın son görüştüğü B.F. (43), A.E. (47), F.B. (46) ve E.D.'yi (43) gözaltına aldı. 

SEVGİLİSİNİN EVİNE GİRDİĞİ ANCAK ÇIKIŞ YAPMADIĞI BELİRLENDİ

Şüpheli B.F'nin evinin yakınlarındaki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, Kanak'ın en son B.F'nin Ümraniye'deki evine gündüz saatlerinde girdiği ancak çıkış yapmadığı, B.F'nin akşam saatlerinde çöp poşetleriyle farklı konteynerlere aralıklarla çöp attığını belirledi.

Yapılan sorgulama sırasında B.F., Güneş Kanak’ı kafasına sopayla vurarak öldürdüğünü ve daha sonra testere ve bıçakla vücudu parçalara ayırdığını itiraf etti. B.F. ifadesinde Kanak ile sevgili olduklarını ve sürekli kendisinden para istemesi nedeniyle olay günü tartıştıklarını söylediği öğrenildi.

"OLAY GÜNÜ '4 BİN LİRA VER BANA' DEDİ"

Bayram F., "İlişkimiz sevgili düzeyindeydi. Ona para yardımında bulunuyordum zaman zaman. Bir yılda 27 bin TL para verdim kendisine. Olay günü eve geldi. Bana '4 bin lira ver bana' dedi. Ben de para yok dedim. Bunun üzerine beni tehdit etti. 'Vermessen seni siteye rezil ederim' dedi. Sonra banyo yapacağını söyleyip banyoya girdi. Ben de arkasından girip defalarca sopalya vurdum. Öldüğünü gördüm. Cesedi evden nasıl çıkartacağımı düşündüm. Testere vardı. Banyoda testere ve bıçakla parçalara ayırdım. Bu parçaları da karton kutuya koydum. Sonra akşam saatlerinde sanki sitenin çöplerini götürüyormuş gibi yaparak kutuları ayrı ayrı çöp konteynırlarına götürüp attım" dedi İfadeleri alınan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

çöp.jpg

CESET PARÇALARININ ÇÖPE ATILMASI KAMERADA

Tüyler ürperten cinayet sonrası yaşananlar güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde zanlı B.F. belirli aralıklarla poşetlere koyduğu ceset parçalarını çöp konteynırına atıyor.

BAŞ, BACAK VE İÇ ORGANLARI BULUNAMAMIŞTI

Şile'de çöp döküm sahasında 13 Ağustos'ta kollar ve ön deri parçasından oluşan bir kadın cesedi bulunmuştu. 

İncelemede, cesede ait baş, bacaklar ve iç organları ile kemikler bulunamamıştı.

Yapılan araştırmada, cesedin Güneş Kanak'a ait olduğu belirlenmişti.