BIST 9.804
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.429,58
HABER /  GÜNCEL

Paraşütle altlayıp duvara çakıldılar

Ordu'da 510 rakımlı Boztepe'den paraşütle tandem uçuşu yapan iki kişi, iniş sırasında rüzgarın ters yöne esmesi sonucu duvara çarptı.

Abone ol

Ordu'da kentin seyir terası 510 rakımlı Boztepe'den aynı paraşütle uçan yamaç paraşütçüleri Ekrem Çavuş ile Ahmet Tanrıverdi, sahile iniş sırasında kumsal ile rekreakyon alanını ayırmak için yapılmış duvara çarparak yaralandı.

Olay bugün Altınordu İlçesi’nde meydana geldi. Samsun 'dan Ordu'ya gelerek kentin seyir terası olan 510 rakımlı Boztepe'den aynı paraşütle uçuş yapan yamaç paraşütçüleri 46 yaşındaki Ekrem Çavuş ve 40 yaşındaki Ahmet Tanrıverdi kumsalda

teleferik istasyonu yanına iniş yapmak istedi. Bu sırada ters yöne esen rüzgarın etkisiyle kumsal ile rekreakyon alanını ayırmak için yapılmış duvara çarptı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı paraşütçüler tedavi için ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çarpmanın etkisiyle baş ve bacaklarından yaralanan Ekrem Çavuş ile Ahmet Tanrıverdi’nin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.