BIST 9.718
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.431,11
HABER /  MEDYA

Paramparça son bölüm 46. bölüm fragmanı izle

Paramparça son bölüm nefes kesti Paramparça son bölüm izleyin. Paramparça son bölümde Ozan vuruldu, Dilara ise Harun'dan hamile. Cihan 46. bölüm frgmanında Dilara'nın Harun'la olan ilişkisini öğrenir. Paramparça 46. bölüm fragmanı izle

Abone ol

Paramparça son bölüm dün akşam nefesleri kesti. Paramparça son bölüm izleyin. Paramparça 45. bölümde Ozan vuruluyor. Ozan'ın vurulması aileyi birbirine kenetliyor fakat Dilara'nın Harun ile olan aşkı ortaya çıkıyor. Paramparça 46. bölümde Cihan, Dilara'nın Harun ile olan aşkını öğreniyor. Peki Paramparça 46. bölümde neler olacak? Paramparça 46. bölüm fragmanları izleyin...

PARAMPARÇA 46. BÖLÜM FRAGMANI İZLEYİN

Paramparça son bölümde neler  oldu? Dilara ve Harun arasındaki ilişkiye tanık olan Ozan büyük bir şok yaşar. Harun ise Ozan’ın bu sürpriz ziyaretinin arkasında Candan olduğundan emindir. Dilara’nın hamile olduğunu öğrenmesi ise, işleri iyice karıştırır.

 Deniz'in annesi aslında kim?

Öte yandan Rahmi Bey, Cansu’nun erkek arkadaşı Deniz’in annesi Nergis ile karşılaşır. İkili arasındaki eski ve gizemli tanışıklık, Cansu ve Deniz’in ilişkisinde zor bir dönemin başlayacağının habercisidir.

Ozan vuruluyor!

Sokakta tanıştığı genç bir kadına yardım etmek isteyen Ozan kendisini belanın tam ortasında bulur. Sokak ortasında kurşun yağmuruna tutulan Ozan’ın başına gelenleri duyan Cihan ve Dilara yıkılır; Ozan’ın durumu kritiktir.