BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.431,44
HABER /  MEDYA

Paramparça son bölüm-38. bölüm fragmanları

Paramparça son bölüm dün ekran başına kilitledi Paramparça son bölüm izleyin. Paramparça 37. bölümde Hazal'ın yalanı ortaya çıktı. Cihan için parçalanma dönemi başlıyor. Harun'un planı ise işliyor. Paramparça 38. bölüm fragmanı intenrethaber'de.

Abone ol

Paramparça son bölüm dün Star TV ekran başına kilitledi. Paramparça 37. bölümde Cihan'ın işleri ters gidiyor Harun ise yavaş yavaş hedefine ulaşıyor. Hazal'ın yalanı sonunda ortaya çıkıyor ve Dilara tarafından yalıdan kovuluyor. Peki Paramparça 38. bölümde neler olacak? Paramparça 38. bölüm fragmanları internethaber'de...

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLE

PARAMPARÇA 38. BÖLÜM FRAGMANI

Paramparça son bölümde neler oldu? Dilara’dan gelen telefon üzerine yalıya giden Gülseren, Hazal’ın yürümesine sevinirken Dilara’nın tepkisine maruz kalır.

Dilara, Hazal’ın bu yalanı Gülseren ile birlikte planladığına iknadır ve artık Hazal’ı hayatından çıkarmaya kararlıdır. Gülseren, Hazal’ın yalan söylediğini öğrenince yıkılır.


CİHAN HAPSE GİRİYOR

Şirketteki maliye denetimi Cihan’ın iyiden iyiye köşeye sıkıştırırken, Harun intikam planına kusursuz bir şekilde devam etmektedir. Geçmişe gömüldüğü sanılan bir sırrın ortaya çıkmasıyla Cihan artık dönüşü olmayan bir yola girer. Ellerinde kelepçeyle emniyete götürülen Cihan’ı orada kötü bir sürpriz beklemektedir.

NURAY ÖLECEK Mİ?

Beyin kanaması geçiren Nuray, yoğun bakımda ölüm kalım savaşı verirken kucağında oğluyla kalan Özkan çaresizdir. Bu çaresizlik duygusu, Cihan’dan Gülseren’e, Hazal’dan Cansu’ya, Rahmi Bey’den Keriman’a kadar herkesi ayrı ayrı sarmıştır.