BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61
MEDYA

Paramparça 97. final bölümü son sahneler

Paramparça 97. final bölümü son sahneleri... Paramparça'nın bu hafta 27 Mart 2017 Pazartesi akşamı yayınlanan 97. final bölümünde neler yaşandı?

Paramparça 27 Mart 2017 Pazartesi akşamı yayınlanan 97. final bölümü son sahneleri...

Cihan’ın "Ya Damir, ya ben!" restiyle yalıya dönen Hazal, Damir ile gizli saklı görüşmeye devam eder. Hazal, Damir ile gelecek planlarına devam ederken, Damir hakkında duyduğu bir gerçekle irkilir. Hazal, Damir’in tanıdığı adam olmadığını anlamıştır ancak artık çok geçtir... Öte yandan Ozan da Yavuz’un gerçek yüzünü görmüştür...

Hazal’ı saplantılı şekilde seven Damir, Cihan’ın karşısına çıkar. Ona, Hazal’ı ne kadar sevdiğini anlatmaya çalışır. Cihan, Damir’e çok net bir cevap verir ve Hazal’dan vazgeçmemesi halinde ya onun ya da kendisinin öleceğini söyler. Damir pes etmez, yeni planı için Asuman’ı devreye sokar… Tüm bu yaşananlardan bunalan Cihan, aldığı kararla herkesi şaşkına çevirir.

Dilara’yı şimdi ne bekliyor? Hazal, Damir’e onu artık istemediğini nasıl söyleyecek? Damir’e savaş açan Cihan şimdi ne yapacak? Cansu’nun hastalığı ile ilgili doktorun son kararı ne olacak? Ozan, Yavuz’dan intikam alabilecek mi? Ekrem Bey’i bekleyen büyük sürpriz ne? Keriman ve Özkan’ı nasıl bir gelecek bekliyor? Tüm aile nerede, neden bir araya gelecek? Bu buluşmada neler yaşanacak?

Sitene Ekle