BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Paramparça 96. bölüm fragmanı

Paramparça dizisi 96. yeni bölümüyle 20 Mart 2017 Pazartesi akşamı Star'da olacak. Paramparça'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Paramparça 96. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 20 Mart 2017 Pazartesi akşamı Star'da...

Geceyi birlikte geçirdiği kadını yatakta ölü bulan Ozan, panikle Cihan’ı arar. Eve gelen Cihan, kadının uyuşturucu kullanmış olduğunu fark eder. Ozan’ın ise gece neler olduğuna dair hiçbir fikri yoktur. Ozan’ın hiçbir şey hatırlamıyor olması Cihan’ı korkutur. 

Can Haşmet ile alışverişe giden Keriman’ın bir anlık dalgınlığında Can Haşmet ortadan kaybolur. Özkan’a çocuğu kaybettiğini bir türlü söyleyemeyen Keriman, karakola giderek polislerden yardım ister. Polisler, Özkan’ı da karakola çağırır. Her yere bakarlar ama Can Haşmet’in izine rastlanamaz.

Cihan, Ozan’ın yanındayken Hazal, ailesine bir veda mektubu yazarak evden kaçar. Hazal ile Damir’in nikahları kıyılırken içeri giren Dilara, bu evliliğe izin vermeyeceğini söyler. Aynı anda Rahmi Bey de kapıdan girmiştir. Hazal ile Damir’in evlenmesini engellemenin tek yolu Damir’i ortadan kaldırmaktır. Damir’e doğrultulan silah patlar ve Damir kanlar içinde yere yığılır…

Sitene Ekle