BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,73
ALTIN 2.491,02
MEDYA

Paramparça 67. bölüm fragmanı

Paramparça dizisi 67. yeni bölümüyle 23 Mayıs 2016 Pazartesi akşamı Star'da olacak. Paramparça'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Paramparça 67. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 23 Mayıs 2016 Pazartesi akşamı Star'da...


Cihan ile gittiği restoranda Harun’u karşısında gören Ayşe, Cihan’ı apar topar oradan çıkartır. Son anda Ayşe’yi fark eden Harun peşlerinden çıkar. Bu olay, Ayşe’yle Cihan’ın arasını açar.  


Dilara şirket hisselerini yönetsin diye Ozan’a vekalet verince işler çığrından çıkar. Ailesinden intikam almak isteyen Ozan, devreye bir kez daha Candan’ı sokar. Ancak başına geleceklerden habersizdir…


Sevinç’e tüm gerçekleri anlatmaya karar veren Özkan, aldığı bir haberle yalanını sürdürmeye karar verir. Ne Özkan ne de Sevinç, Keriman’ın etrafta olduğunun farkında değildir. 


Maide ise yıllar sonra çıkıp gelen Hatice’ye yeniden ortadan kaybolması için para teklif eder. Ayşe, Cihan ile arasını düzeltmek için Cihan’a sürpriz doğum günü düzenler. Pek tabii bu doğum gününe Cihan’ın can düşmanı Harun da davetlidir… Ayşe bu doğum gününü düzenlediği için bin pişman olur.

Sitene Ekle
Etiketler