BIST 8.995
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.277,06
MEDYA

Paramparça 66. bölüm fragmanı

Paramparça dizisi 66. yeni bölümüyle 16 Mayıs 2016 Pazartesi akşamı Star'da olacak. Paramparça'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Paramparça 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 16 Mayıs 2016 Pazartesi akşamı Star'da...


Mahkemesi görülen Dilara’nın davasına şahit olarak Ozan’ın adının okunması mahkeme salonunda soğuk duş etkisi yaratır. Dilara tutuklanarak cezaevine götürülür. Cansu perişanken, Hazal yine kendi çıkarlarının peşindedir.


Harun, Candan’ı bulur ve Dilara ile ilgili kaydı kendisine vermesi ve şikayetinden vazgeçmesi için tehdit eder. Candan bunu da kullanır ve Ozan’a Harun tarafından tehdit edildiğini söyler. Ozan bu kez Candan’ın yanından hiç ayrılmayacaktır...


Aynı günlerde Ayşe, işe ihtiyacı olduğunu söyleyen hastası Hatice’yi, Maide Hanım ile tanıştırmak için eve götürür. Oysa ikilinin tanışıklıkları çok eski yıllara dayanmaktadır ve  Ayşe bu durumdan asla haberdar olmamalıdır.


Öte yandan, Demir Alaz’ın kendi oğlu olduğunu ve çok büyük bir hata yaptığını anlayan Harun, Dilara’dan özür dilemek ister ancak Dilara affetmez. Çaresiz kalan Harun, oğlunu görmek için gizlice yalıya gider. Tam o sırada Cihan da Cansu ile birlikte Demir Alaz’ı almaya gelmiştir...

Sitene Ekle
Etiketler