BIST 9.571
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.474,10
HABER /  MEDYA

Paramparça 52. bölüm fragmanı son bölüm

Paramparça 52. bölüm fragmanı şok edecek Ozan öldü mü? Paramparça son bölümde Cihan ile Gülseren evlendi. Tam her şey düzeliyor derken Ozan vurulur. Kiralık katil ise Cihan'ın peşinde. Paramparça son bölüm izleyin.

Abone ol

Paramparça son bölüm dün ekran başına kilitledi paramparça son bölüm izleyin. Gülseren ve Cihan sonunda evlendi. Tam her şey yoluna giriyor derken Ozan'a çekilen silahın önüne atlayan Gülseren öldü.  Harun'un Cihan'ın peşine taktığı katil ise adım adım Cihan'ı takip ediyor. Soru işaretleri ile biten Paramparça son bölümde 52. bölüm fragmanında neler yaşanacak.

Paramparça 52. bölüm fragmanı internethaber'de...

PARAMPARÇA 52. BÖLÜM FRAGMANI-SON BÖLÜM

Paramparça son bölümde...Dilara Amerika’ya gidiyor
Amerika’ya yerleşip bebeğini de orada doğurmaya  karar veren Dilara bu kararını Gülseren’e açıklar. Bu konuşma iki kadın arasındaki buzları eritirken Dilara, kızlarını da Gülseren’e emanet eder. Dilara’nın gideceğinden haberleri olmayan ev halkı akşam yemeğinde son kez aynı sofraya oturur.

Rahmi Bey ile Deniz karşı karşıya
Cihan ile Gülseren arasındaki tüm engeller aşılmış, herkes için yeni bir hayat başlamıştır. Düğün günü gelir çatar. Düğüne Deniz’i de davet eden Cansu çok mutludur. Ancak bu mutluluk, Rahmi Bey ile Deniz arasındaki konuşmaya şahit olmasıyla yarım kalır.

Kiralık katil Cihan’ın peşinde
Dilara’nın Cihan’a döneceği korkusuyla Cihan’ı öldürtmek için kiralık katil tutan Harun, Cihan ile Gülseren’in evleneceğini öğrenir. Harun, kiralık katili durdurmaya çalışır ama artık dönüşü olmayan bir yola girilmiştir. Üstelik düğün günü, hiç hesapta olmayan biri daha elinde silahla çıkagelir...