BIST 9.677
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.502,93
HABER /  GÜNCEL

’Paralel’de 2 polis daha teslim oldu

Emniyette ’paralel yapı’ soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 şüpheli polisten 2’si daha teslim oldu. <br/>Parale...

Abone ol

Emniyette ’paralel yapı’ soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 şüpheli polisten 2’si daha teslim oldu.
Paralel yapı soruşturması kapsamında mahkemece serbest bırakıldıktan sonra savcının itirazı üzerine haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 şüpheli polisten 2’si daha teslim oldu. Sabah saatlerinde avukatları ile birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne gelerek teslim olan Terörle Mücadele eski Şube Müdür Yardımcısı Osman Özgür Açıkgöz ve polis memuru Hasan Yüksek’in sorgusu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce yapılacak.
Haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 şüpheli polisten 9’u geçtiğimiz günlerde teslim olmuş, 8’i serbest bırakılırken, 1 polis tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Aralarında eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse’nin ve İstanbul eski Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Kazım Aksoy’un da bulunduğu 6 şüpheli polis ise henüz teslim olmadı.
(İHA)